Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:20 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Senzaţional la Partidul Poporului Constanţa Ce consecinţe are, în plan local, despărţirea Marianei Ciuciuleacă de Dan Diaconescu

ro

19 Mar, 2011 01:04 3962 Marime text
cap_1.jpgLansat cu mult tam-tam la Constanţa, în luna decembrie 2010, de însuşi patronul Oglinda TV, Dan Diaconescu, Partidul Poporului a rămas, de joi, fără preşedinte.

Mariana Ciuciuleacă, preşedinta Partidului Poporului Filiala Constanţa, şi-a dat demisia din toate funcţiile care le-a deţinut în partid. Motivul pentru care a decis să „divorţeze" de Dan Diaconescu este modul „dictatorial de conlucrare cu conducerea de la centru". „Motivele pentru care mi-am dat demisia sunt mai multe: modul dictatorial de conlucrare cu conducere de la centru, nesprijinirea activităţii teritoriale de către conducere centrală, transformarea acestui organ în organ de bârfă, imixtiuni de alte organizaţii teritoriale în activitatea judeţului pe care l-am condus", a explicat Maria Ciuciuleacă. Demisia ei lasă Partidul Poporului şi fără sediul principal al organizaţiei judeţene, care urma să fie inaugurat pe strada Ştefan cel Mare din municipiul Constanţa, unde a fost cinematograful Progresul. „Spaţiul pentru sediul partidului îmi fusese pus la dispoziţie de patron. Dar acum nu ştiu unde va fi sediul partidului. Eu nu mă mai regăsesc în această organizaţie fără temelie, de aceea prefer să plec", a mai spus Maria Ciuciuleacă. Fosta subalternă a lui Dan Diaconescu susţine că a contribuit cu sume importante de bani la bunăstarea Partidului Poporului. „Nu contează suma, dar vreau să spun că a fost consistentă. Nu am cum să recuperez banii cheltuiţi, pentru că acum pentru mine contează liniştea", a conchis Ciuciuleacă. De altfel, aceasta a lăsat să se înţeleagă că şi alţi membri de seama din partidul lui Diaconescu îi vor urma exemplu şi îşi vor da demisia. În ceea ce priveşte viitorul său politic, Maria Ciuciuleacă a dat impresia că ar putea adera la alt partid politic. Demisia Mariei Ciuciuleacă a fost „anunţată" de demisia vicepreşedintelui Partidului Poporului de la Constanţa, Nicolae Aldea, care a renunţat la cariera politică acum trei săptămâni.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • votul liber 20 Mar, 2011 12:08 Mazare a pus mana pe partidul lui DD, ca sa nu piarda primaria si judetul in 2012.
  • metin cerchez 19 Mar, 2011 08:52 am avut ocazia sa cunosc caracterul de om infect ,de santajist al lui dan diaconescu...in spayele lui e mafia pdl care i a dat milioane euro prin escrocheria numita suta la suta adevarat...oamenii jucau si ei bagau milioane de euro pe o escrocherie pusa la cale de mina dreapta a lui basescu ,danut liga deputat pdl-pina atunci nu apareau la otv si deodata elena udrea basescu boc au dat navala la otv...pdl scade in sondaje si pun la loc partidul popo ului-atitia popo-pirv naomi iuga horatiu badiu dan....cineme progresul a fost luat cu acte false de un grup organizat format din dan cornel george despina gica slabu judecatori si avocati-dna ce face? imobile in bucuresti si brasov si constanta-nu exista acei proprietari,ai vin cu procura si iau imbile- la mamaia le lac fosta vila pcr pe str gen manu 18 str grivitei 9 str eminescu..brasov in pta centrala-dgipi sri dna sa bage to- in spate e si bogdan fost sef al politiei economice
  • Fuga 19 Mar, 2011 02:00 Amandoi se ascund de inselaciunile demonstrate de cetateni chira aici pe net.Acum au demonstrat cat de vinovati sint.