Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:46 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prefectul i-ar putea face plângere penală şefului CJC Învăţăturile lui Palaz către Nicuşor Constantinescu

ro

08 Oct, 2010 01:49 1382 Marime text

deschidere.jpgDupă scandalul privind refuzul lui Nicuşor Constantinescu de a trimite Instituţiei Prefectului dispoziţiile emise de preşedintele CJC privind numirea şefilor de secţii la SCJU, Palaz îl avertizează pe şeful de la judeţ că îi face plângere penală dacă nu primeşte cât mai repede actele care nu i-au fost comunicate ani la rând.

Prefectul susţine că i-a solicitat în repetate rânduri şefului de la judeţ aceste acte şi că de fiecare dată i s-a spus că instituţia nu are ce să-i comunice.

Claudiu_nicusor01.jpg„Sunt mulţi dintre şefii administraţiilor locale şi judeţene, în frunte cu şeful CJC, Nicuşor Constantinescu, care refuză să comunice actele către noi. Este bine să studieze şi legea 90/2001 pentru funcţionarea şi organizarea Guvernului, în care avem un articol distinct care face referire la faptul că actele emise de Consiliul Judeţean şi de preşedintele CJ trebuie transmise către prefect. Am vrut să spun acest lucru, sperând că în al doisprezecelea ceas va înţelege că a greşit, că a dezinformat cetăţenii spunând că actele emise de Consiliu judeţean şi de preşedintele CJ nu se transmit prefectului", a declarat prefectul judeţului în urma şedinţei de fond funciar desfăşurate ieri în cadrul Prefecturii Constanţa.

Cât despre măsura pe care o va întreprinde reprezentantul Guvernului în teritoriu în cazul în care CJC nu va trimite către Prefectură documentele solicitate, prefectul îi va face plângere penală preşedintelui CJC, Nicuşor Constantinescu:

„Dacă nu ne va comunica, voi face plângere penală, mai devreme decât vă aşteptaţi. Sunt acte care nu sunt comunicate deloc. Sunt necomunicate de ani de zile, timp în care eu am făcut şi adrese şi reveniri. Mi-a spus că nu are de ce să-mi comunice. Este păcat că ne prevalăm de acest lucru pentru că, dacă nu pune la dispoziţie aceste acte, se creează probleme în cadrul altor instituţii", a mai adăugat Palaz.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii