Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:31 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PD-L-isti care vor secretari de stat

ro

15 Jan, 2010 01:41 3427 Marime text

deschidere_pdl.jpgPotrivit declaraţiilor purtătorului de cuvânt al PD-L, Mihai Petre, până ieri, data limită de depunere a opţiunilor pentru secretarii de stat, şase membri democrat-liberali şi-au manifestat dorinţa de a face politică la un nivel mai înalt decât local.

pt_deschidere.jpgAstfel, după cum se ştia deja, Dorel Constantin Onaca îşi doreşte un post de secretar de stat în Ministerul Apărării, Romulus Mincă - la Ministerul Muncii şi Dumitru Nancu - un post în Ministerul Economiei. Încântaţi de posibilitatea ocupării acestei funcţii au mai fost şi Mihai Petre - pentru Ministerul Culturii dar şi Gigi Chiru - actualul director al ITC Constanţa, care şi-a manifestat opţiunea pentru secretar de stat în Ministerul Turismului şi Dezvoltării Durabile. Cea de-a şasea opţiune depusă până la termenul limită a fost cea a Emiliei Murineanu, adjunct la AJOFM, despre care se vehicula, la un moment dat, că ar fi într-o competiţie cu superiorul său Mincă. După cum a declarat Petre, Murineanu nu a depus în solicitarea sa nici un minister pe care l-ar dori, lăsând la latitudinea celor care au nevoie de profesionalismul său să decidă acest aspect.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ANDRA 25 Jan, 2010 12:33 Pai daca castiga Honorius Prigoana se ducea Bucurestiul de rapa cu asa incompetenti ne mandrim noi ,facultatea care o face in America este pe banii lui tasu si ce facultate de agricultura ,ai nostri stau acasa ca nu au loc de munca cu facultati cu tot si beizadeaua asta vroia deputat ,nu a lucrat in viata lui vine in televiziune si ne vinde gogosi la prosti ,dar mi-a placut de populatie ca nu l-a votat ii merge gura ca lui tasu cine l-o fi propulsat si pe afaceristul ala in in parlamentca acum sa-si aduca si odraslele
  • Anonim 15 Jan, 2010 13:29 Am si eu o nedumerire. Se spune ca in Romania se doreste eradicarea coruptiei. Foarte bine, dar cum ramane cu "nepotismul" in sistemul de stat. Am o cunostinta angajata intr-un sistem de stat, apartinand Ministerului de Interne, persoana capabila, care se bazeaza pe cunostintele acumulate. De ceva vreme a fost facuta o donatie din partea MI catre Arhiepiscopie, iar aceasta cunostinta a ramas fara "obiectul" muncii. S-a ivit posibilitatea de a adera la alt post asemanator. Cand si-a depus cererea, aceasta i-a fost respinsa intr-un mod jignitor. Persoana este pregatita oricand sa participe la un examen pentru ocuparea postului, dar nu are cum, daca nu i s-a aprobat cererea de inscriere. Se pare ca noul loc de munca, pentru care persoana respectiva are cativa ani de pregatire, va fi ocupat de "nepotii" superiorilor, aceasta treaba avand influenta politica. Este posibil asa ceva? Chiar toate organizatiile de stat merg pe nepotisme si se angajeaza numai oameni incompetenti. Statul ar trebui sa aiba cei mai competenti oameni pentru a putea razbate in astfel de timpuri. In romania statul promoveaza prostia si incompetenta. Numai "bine" va urez.