Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:26 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Maria Stavrositu - „BPL este nemulţumit că nimeni din conducerea ISJ nu are recomandarea PDL" Chiru a informat Bucureştiul că nu şi-l asumă pe inspectorul şcolar Miu

ro

06 Dec, 2011 01:00 2356 Marime text
montaj.jpgÎntrebat dacă inspectorul-şef Aliss Andreescu nu beneficiază de recomandarea PDL, Chiru a precizat că nu doreşte să dezgroape morţii domnului Banias (n.r. Mircea, ex-preşedinte PDL Constanţa!), dar că în mandatul său nu a semnat nicio recomandare pentru ISJ!

Democrat-liberalii par să nu-şi fi revenit nici până astăzi după lovitura cu leuca pe care au primit-o în moalele capului odată cu numirea în funcţia de inspector şcolar adjunct a lui Petrică Miu. Se fac tot felul de speculaţii legate de o susţinere a acestuia de către reprezentanţi ai UNPR de la centru, la fel de bine cum se vorbeşte despre o părăsire a PSD de către Miu şi o vremelnică înregimentare în partidul condus de generalul Oprea şi fostul senator PSD de Constanţa, Cristian Diaconescu.

Stavrositu, nemulţumită că PDL nu are reprezentant la ISJ

Preşedintele organizaţiei municipale a PDL Constanţa, deputatul Maria Stavrositu, susţine că nu are nimic cu Petrică Miu, însă nu este normal ca partidul să nu aibă proprii reprezentanţi la conducerea unei instituţii importante cum este Inspectoratul Şcolar Judeţean. „Biroul Permanent Local a redactat un memoriu prin care ne exprimăm nemulţumirea vizavi de faptul că toţi cei trei inspectori din conducerea ISJ nu au recomandarea PDL Constanţa. Considerăm că nu este normal ce se întâmplă şi va fi foarte greu să ne asumăm răspunderea într-un sistem în care practic nu avem cu cine să lucrăm", a conchis deputatul. Memoriul ar trebui să ajungă în atenţia Biroului Permanent Judeţean al PDL şi mai departe, conform statutului, la Biroul Permanent Naţional.

„Caracterizarea" lui Miu a ajuns deja pe masa BPN

„Era de datoria mea, în calitate de preşedinte al organizaţiei judeţene a PDL, să informez structurile centrale ale partidului în legătură cu modul în care a fost primită, atât în ochii opiniei publice, cât şi în interiorul Inspectoratului Şcolar, numirea domnului Petrică Miu. Am făcut deja demersul de a anunţa conducerea PDL că nu mi-l asum şi nu mi-l voi asuma nici pe viitor pe domnul Miu şi că personal nu cred că este persoana cea mai potrivită pentru a ocupa funcţia de inspector şcolar adjunct, având în vedere afacerile pe care firmele dumnealui le-a derulat cu şcoli din judeţ, aşa cum am citit în presa locală. În cazul în care voi primi un memoriu scris şi de la BPL, sigur, îl voi analiza şi voi susţine orice demers statutar", a precizat liderul PDL, Christian Gigi Chiru.

Întrebat dacă nici inspectorul-şef Aliss Andreescu nu beneficiază de recomandarea PDL, Chiru a precizat că nu doreşte să dezgroape morţii domnului Banias (n.r. Mircea, ex-preşedinte PDL Constanţa!), dar că în mandatul său nu a semnat nicio recomandare pentru ISJ!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii