Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:09 13 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Basescu a mancat un bebelus

ro

30 Nov, 2009 23:58 2345 Marime text
base.jpgPe lângă că a lovit un biet copilaş nevinovat, creştin şi premiant, Băsescu a mâncat un bebeluş acum doi ani, în timpul unui concediu pe litoral, afirmă surse anonime.

Ştirea este însoţită şi de o fotografie, realizată cu telefonul mobil iPhone de un paparazzi în vara anului 2007, sosită pe adresa redacţiei din aceeaşi sursă cu cea a clipului de aseară.

Contactat pentru comentarii, Traian Băsescu a declarat că nu îşi aminteşte să fi mâncat un bebeluş, dar dacă a făcut-o, probabil că a meritat-o.

"Nu îmi amintesc să fi mâncat un bebeluş. Dacă am făcut-o, probabil că a meritat. Oricum, a fost un concediu destul de reuşit" - Traian Băsescu.

De asemenea, sursele afirmă că, în urmă cu două luni, preşedintele a lovit cu pumnul un pisic de doar cinci săptămâni, iar în 2011 va face dragoste cu o ursoaică panda.

Sursa: sirb.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 01 Dec, 2009 10:51 Si hotii, afaceristii si traficantii de copii din PNL au mancat un mare CACAT. De ce copii din judetul Constanta si poate nu numai, sunt trimisi ,UNUL CATE UNUL in strainatate la parinti ??? O idee de CACAT venita din partea unui IMBECIL numit IONEL CHIRITA ,fost primar liberal in orasul Harsova de Constanta.