Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:51 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Urmează constituirea comisiile de specialitate ale organizaţiei municipale a PDL PDL îşi deschide porţile pentru specialiştii urbei

ro

30 Nov, 2011 01:40 1140 Marime text
O dată finalizate alegerile de la municipiu, preşedintele şi noul Birou mai au doar un singur lucru de rezolvat: supervizarea constituirii comisiilor de specialitate de la nivelul filialei. Preşedintele organizaţiei municipale a PDL Constanţa, deputatul Maria Stavrositu, spune că pe viitor urmează constituirea a trei din cele şapte comisii şi desemnarea unor preşedinţi la nivelul a patru din cele şapte structuri existente. „Nu avem impus un termen anume în care să se constituie aceste comisii lucrative, însă este bine să le constituim, pentru că ele sunt practic forurile care trebuie să dezbată şi să vină cu soluţii pentru problemele de zi cu zi ale constănţenilor, fie că vorbim despre educaţie, administraţie, sănătate sau muncă şi protecţie socială", spune liderul de la municipiu.

Patru din cele şapte comisii de specialitate ale PDL municipiu sunt constituite deja, doar la comisia de mediu, energie şi infrastructură urmând să fie desemnat şi un preşedinte. Comisia de educaţie este condusă de prof. Mioara Sorescu, Comisia de Sănătate de dr. Petrică Georgescu, iar Comisia Juridică de avocat Costin Gudu. Urmează să fie constituite şi Comisiile de Administraţie şi muncă şi Protecţie socială.

Preşedintele organizaţiei municipale a PDL Constanţa a lansat o invitaţie către specialişti din diferite domenii de a se alătura acestor comisii formate la nivelul organizaţiei, pentru a veni cu propuneri în scopul îmbunătăţirii activităţilor din educaţie, sănătate, sport, infrastructură, mediu, justiţie ş.a. „Fac un apel către cetăţenii Constanţei, specialişti în aceste domenii, să vină să dea o mână de ajutor în activitatea acestor comisii". Maria Stavrositu a precizat că nu este vorba despre o înregimentare politică a specialiştilor cărora li se adresează invitaţia, ci de o consultare în calitate de cetăţeni, în spiritul conceptului democraţiei participative.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii