Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:15 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un braşovean îndrăgostit de litoral A pus numărul de înmatriculare la Cadillac „I love Mamaia!" (Galerie foto)

ro

11 Sep, 2012 01:00 5655 Marime text
masini.jpgÎn această vară, proprietarul unui Cadillac a dat o lecţie de patriotism turiştilor. Automobilul înmatriculat în Ontario are înscris pe plăcuţa de înmatriculare un mesaj de dragoste pentru staţiunea Mamaia: „I love Mamaia" (Iubesc Mamaia). Cuvântul „love" este simbolizat printr-o inimioară de culoare roz.

Proprietarul autoturismului este un braşovean, Răzvan Scurtu, patron de cârciumă din nordul staţiunii Mamaia. „Pentru că am afaceri în Mamaia, am scris «I love Mamaia». Ce puteam să scriu? «I love Ibiza»?", se întreabă proprietarul.

Maşina şi-a cumpărat-o din Texas şi a înmatriculat-o în Canada. Are acest număr de patru ani şi nu va renunţa curând la el. Pe timpul verii, Cadillacul poate fi admirat în Mamaia, iar iarna într-un garaj din Braşov. „Peste 100 de poze fac turiştii pe zi cu maşina mea. De multe ori am găsit-o zgâriată", spune Răzvan Scurtu.

Într-o vară face cu ea aproximativ 200 de kilometri: la parade sau acolo unde este invitat. Nu se uită la consum, pentru că „este doar un detaliu", aşa cum recunoaşte el.

De când a apărut la mare Cadillacul, mulţi au vrut să-l cumpere, însă proprietarul Răzvan Scurtu i-a refuzat pe toţi. „Maşina asta valorează mai mult decât nişte bani", mărturiseşte braşoveanul îndrăgostit de Mamaia.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii