Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:03 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Promovare" Unde a ajuns Secăreanu, fostul şef al Serviciului de Informaţii Constanţa

ro

20 May, 2011 00:38 13220 Marime text

sipi_-_florin_dan_secareanu_sipi_sursa_facebook.jpgSubcomisarul Florin Dan Secăreanu s-a aflat în fruntea Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă în perioada iunie 2010 - martie 2011.

Au trecut aproape două luni de când comisarul-şef George Dorel Popa, fostul şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, conduce structura teritorială a Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă. Subcomisarul Florin Dan Secăreanu, fostul şef al serviciului mai sus precizat, a fost schimbat de la conducere din cauza „managementului defectuos", iar în prezent ocupă un post de execuţie în cadrul Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă.

SIPI_-_Popa_George.jpgPuţin după jumătatea lunii martie 2011, subcomisarul Florin Dan Secăreanu a pierdut scaunul de şef al Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă (SIPI) - Structura Teritorială Constanţa, fostul „Doi şi-un sfert", din cauza „managementului defectuos", potrivit unor surse bine informate. O dată cu această schimbare, comisarul-şef George Dorel Popa, fostul inspector şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, care activa de ceva vreme ca ofiţer specialist operativ în cadrul SIPI, a preluat conducerea instituţiei conduse până nu de mult de subcomisarul Secăreanu. Deşi au trecut aproape două luni de la înlăturarea lui Florin Dan Secăreanu, şi totodată de la numirea în loc a lui George Dorel Popa, conducerea Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă nu a fixat o dată pentru susţinerea concursului în vederea ocupării postului de şef al Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă Constanţa. De menţionat că, în prezent, subcomisarul Florin Dan Secăreanu ocupă o funcţie de execuţie în cadrul DGPI. Potrivit unor voci, „promovarea" lui Secăreanu în structura centrală a Direcţiei ar avea strânsă legătură cu un presupus flagrant ratat de SIPI. Acţiunea i-ar fi vizat pe agenţii Mugurel Alexa şi pe Cristian Olaru, din cadrul Secţiei 2, despre care s-a spus că ar fi cerut şpagă unui bărbat din cartierul Palazu Mare pentru a-i înapoia talonul auto.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • frac 20 May, 2011 11:19 bine le-ai facut
  • constantean 20 May, 2011 07:45 numiti politic-slugi,sclavi
  • dan 20 May, 2011 02:00 vedeti ce grozavii am facut in dosarele de la rutiera si alte palavre de doi bani insirate la parchet.le-am dus cu presul pe toate procuroarele. am fost prins in flagrant cind luam taxa de protectie impreuna cu sabin sef la politia port de la un comerciant. am cheltuit sute de miliarde si am ascultat cu pavel de la crima organizata pe cine am vrut. sisitemul o permite si am folosit in avantaj functia,am scapat cu bani dati.continuam ,pesterau nu te ascunde vei urma.