Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:05 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul Matei da 50.000 de lei pentru zilele orasului „Un oras turistic se tine si cu activitati culturale“

ro

29 Jul, 2010 00:00 1838 Marime text
navodari_-_nicolae_matei_04.jpg Pentru evenimentul dedicat Zilelor Oraşului Năvodari, care urmează să se desfăşoare în acest weekend, între 30 iulie - 1 august, autorităţile locale au alocat 50.000 de lei, bani care se vor duce pe spectacole.

„Noi aveam alocaţi aceşti bani încă de anul trecut. Nu ştiam că va veni atât de crunt criza. Un oraş turistic trebuie să se ţină şi cu acţiuni culturale şi recreative de acest gen. Trebuie să privim evenimentul ca pe un mijloc de a atrage turişti. De altfel, avem şi invitaţi din Turcia“, a susţinut edilul Năvodariului celor care ar avea de comentat că organizează manifestări de acest gen în plină criză economică. Evenimentul dedicat zilelor oraşului se va întinde pe perioada a trei zile şi va cuprinde, pe lângă spectacolele de muzică, şi competiţii sportive între consilierii locali năvodăreni şi colegii lor din Turcia, şi echipa artiştilor autohtoni.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • tina 29 Jul, 2010 13:07 de distractie ne arde noua in pllina criza,cu bani astea cheltuiti aiurea sa fi dat la iarna ajutorul de incalzire oamenilor nevoiasi,sau sa asfalteze strazile din cartierul nou.dar ce sai faci pentru asta nu sunt bani.