Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:23 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Muftiatul Cultului Musulman isi omagiaza imamii

ro

17 Mar, 2010 04:04 1281 Marime text
Astăzi, începând de la ora 11.00, la moscheea Hunchiar, Muftiatul Cultului Musulman din România îşi celebrează imamii care au dus mai departe credinţa islamică şi cultura tradiţională musulmană, în perioada deceniilor ateiste parcurse de ţara noastră, până în 1989.

La manifestarea de azi, au fost invitaţi reprezentanţi ai Uniunii Democrate a Tătarilor Turco Musulmane din România, ai Uniunii Democrate Turce din România, parlamentari, consulul general al Turciei, Aramaz Füsun, şi ataşatul pe servicii religioase, Ismail Ozkan. În cadrul ceremoniei cultural-religioase, şeful Cultului Musulman din România, Muftiul Iusuf Murat, va elogia activitatea celor 17 imami care au organizat şi desfăşurat serviciul cultic în cadrul comunităţilor religioase musulmane din România, în perioada 1946 - 1989 şi va înmâna diplome de merit.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • justice 18 Mar, 2010 09:44 sa mearga dupa aia sa manince carne de porc si sa bea bauturi alcoolice la restaurantul si magaziunul de la parterul muftiatului de unde muftiul sis trage partea sa din chirii...sacrilegiu mai mare nici ca se putea ...cui sa dea socoteala? linga btt este sediul muftiatului si jos sint restaurante magazine care vind carne de porc bauturi alcoolice ba chiar vis a vis e un club de poponari...in numele credintei baga banii in buzunar nea jighimea muftiul asta -
  • babay mangaliotul 17 Mar, 2010 09:28 diplome post mortem ok, e bine sa nu-i uitam pe imamii adevarati din trecut. Diplome dati-le si imamilor nascuti inainte de al doilea RAZBOI MONDIAL si scoatetii la pensie, improspatati clerul, bagati sange proaspat in locul celor rablagiti,demolati,daramati de trecerea anilor.