Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:26 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mihaela Radulescu a vandut haine la Picioru' gras (galerie foto)

ro

08 Jul, 2009 22:32 18382 Marime text

1.jpgMihaela Rădulescu a lansat miercuri, la City Park Mall un magazin cu haine pentru copii. La eveniment au participat şi Elan, fostul ei soţ, dar şi Ayan, copilul celor doi.

Prăvălia se numeşte Picioru' Gras pentru că, aşa cum a explicat diva, aceasta era porecla fiului său în primii ani de viaţă. Mihaela a ajuns prima la City Park Mall, însoţită de Ayan, în timp ce Elan, fostul său soţ a ajuns după vreo 30 de minute împreună cu Ionuţ Barbu, partenerul său de afaceri. În acest răstimp, fosta vedetă a Antenei 1 a aranjat hăinuţele în rafturi şi a vorbit cu angajaţii. Inaugurarea propriu-zisă a fost făcută de micuţul Ayan, căruia i-a revenit sarcina de a tăia pamblica. „În magazin se găsesc haine tradiţionale de copii. Rroz nu veţi gasi decât foarte rar. Acest magazin este o încercare. Magazinul practic spune o poveste, fiecare magazin pe care îl vom deschide va spune o poveste. Acesta are povestea lui Ayan şi două surori gemene, o poveste care va fi şi tipărita, dar ne-am gândit sa nu le facem pe toate o dată, ci pe rând. Nu sunt poveşti cu balauri sau lucruri urâte. Este o poveste în care se deschide o poartă magică şi dincolo de această poartă magică este o poveste simplă, de bun gust", a declarat Mihaela. Aceasta a mai spus că hainele din magazin se spală rapid, iar unele nu necesita călcare. Mihaela a spus şi cum a prin contur acest magazin: ea a fost cu partea fizică şi a găsit designer-ul pentru hainele de baieţi, Elan cu banii şi Ayan a ales pungile care nu sunt de hârtie, ci din pânză. Mihaela Rădulescu a vorbit şi despre plecarea la Monte Carlo. A precizat că va deschide şi acolo un magazin şi că va veni foarte des în România, pentru că are multă treabă aici: „Conduc trei firme". Întrebată dacă va reprezenta România acolo a spus: „Nu reprezint pe nimeni acolo, doar pe mine şi pe Ayan. Vom trăi ca o familie. Cred că mă voi acomoda...". Diva a împachetat îmbrăcămintea şi a dat autografe. Şi micuţul Ayan a lucrat cot la cot cu mama lui şi a ajutat-o să scoată etichetele produselor vândute. Învăţat cu viaţa de vedetă a mamei, Ayan a dat chiar şi autografe. Vânzările au mers bine, iar în prima jumătate de oră s-au dat hăinuţe în valoare de aproximativ 20 de milioane. La Picioru' gras se pot găsi articole vestimentare pentru copii de la 3 luni la 13 ani.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • maria 21 May, 2010 22:22 exista si un magazin online? o sa fie in curand?
  • mihaela 11 Jan, 2010 16:56 si eu am o fetita de3 ani si doresc sa vad colectiile ayan tg-jiu
  • oana 08 Dec, 2009 13:32 buna ziua....am un baietel de 3 ani jumate si sunt din bistrita...nu avem posibilitatea si timpul necesar ptr a ajunge la bucuresti sau in constanta la magazin si aici in beclean se gasesc foarte greu haine de calitate ptr copii....daca ati putea deschide un site online ptr mamici de la magazinul dvs v-as anunta k o sa fiu prima care cumpara ptr piticul meu....va multumesc...