Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:56 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazare - suflu nou in viata de cuplu, Constantinescu - s-ar putea ingrasa

ro

14 Jan, 2010 02:18 1925 Marime text

cap_1.jpgCe scrie la horoscopul chinezesc

Pentru cei doi fraţi ai primarului Mazăre, Alexandru şi Mihai, viceprimarul Gabi Stan şi subprefectul Mircea Iustian, toţi Mistreţi, 2010 va fi, datorită alinierii stelelor unul norocos, cel puţin în ceea ce priveşte partea financiară, aceştia urmând a obţine venituri excepţionale

Pentru că deseori realitatea cotidiană depăşeşte limitele simplei raţiuni ajungem să credem tot mai mult în ceea ce aştrii pregătesc pentru noi zi de zi, an de an. Şi pentru că actualul context politic ne oferă zi de zi surprize din ce în ce mai neaşteptate ne-am gândit să vă pregătim din timp cu ceea ce zodiacul chinezesc spune despre fiecare dintre cei mai importanţi oameni din prim-planul politicii locale.

Potrivit www.horoscop-chinezesc.ro, anul acesta, anul Tigrului va aduce schimbări semnificative dar şi evenimente la care nimeni nu se aşteaptă că vor avea loc. În schimb este un an prielnic persoanelor curajoase, capabile să se adapteze fără problemele schimbărilor.

Fiind un an de Metal, sunt stimulate acţiunile bine gândite şi eficiente, astfel, anul 2010 putând aduce progres în ştiinţă şi tehnologie, dar şi în plan social-politic şi în domeniul finanţelor.

Anul 2010 pare să fie, pentru primarul Radu Mazăre, potrivit horoscopului chinezesc, un an în care are ocazia să scape de plictiseală şi monotonie (în cazul în care mai are timp să sufere). Născut pe 5 iulie 1968, edilul Radu Mazăre este, în zodiacul chinezesc, Maimuţă de pământ. De altfel, Mazăre nu este singurul PSD-ist din acest semn zodiacal, tot Maimuţe sunt şi deputatele PSD-ului Antonella Marinescu (născută pe 22.02.1968) şi Cristina Dumitrache (01.12.1981), dar şi primarul oraşului Eforie, Ovidiu Brăiloiu, născut în data de 19.02.1968. Există însă şi câteva diferenţe între aceştia. Maimuţele roşii au elemente diferite care să le însoţească zodia. Astfel, dacă primarul Mazăre, Antonella şi Brăiloiu sunt maimuţe de pământ, Cristina Dumitrache este Maimuţă de metal.

În eventualitatea în care va decide să facă schimbări în viaţa sa în 2010, se pare că primarul, dar şi colegii din PSD, vor avea parte numai de avantaje în plan profesional ceea ce înseamnă o avansare iar sentimental, un suflu nou în viaţa de cuplu. Şi dacă social-democraţii de mai sus nu şi-au găsit până acum jumătatea, se pare că anul Tigrului este unul foarte prielnic în acest sens. Dacă găseşte de bună cuviinţă să-şi păstreze actuala relaţie, specialiştii spun că această comuniune va merge de minune dacă edilul îşi va tempera comportamentul relativ impulsiv. La capitolul venituri, lucrurile nu par să se schimbe în acest an pentru primar însă sunt prevăzute cheltuieli mai mari decât cele stabilite iniţial. Politicienii de la malul mării sunt sfătuiţi de astrologi să aibă grijă la modul pripit în care acţionează de fel pentru a nu pierde ocaziile pe care i le oferă anul Tigrului.

Fraţii Mazăre şi Făgădău - succes în dragoste

Cât despre cei doi fraţi ai primarului Mazăre, Alexandru şi Mihai, născuţi pe 2 ianuarie 1972, de viceprimarul Gabi Stan care a văzut lumina zilei pe 10.12.1971, şi de subprefectul Mircea Iustian, (11 august 1947), toţi Mistreţi în zodiacul chinezesc, anul 2010, va fi, datorită alinierii stelelor unul norocos, cel puţin în ceea ce priveşte partea financiară, urmând a obţine venituri excepţionale. De asemenea, în anul ce tocmai a început Mistreţii vor găsi un succes neaşteptat şi în dragoste. Cu excepţia unor probleme de sănătate care fac referire la digestie, anul 2010 pare să fie unul în care Mistreţii vor fi sănătoşi tun.

Cât despre viceprimarul cel mai nou al Constanţei, Decebal Făgădău, născut pe 14 martie 1973, şi pentru deputatul PD-L Maria Stavrositu născută pe 22.10.1973, în semnul Bivolului de Apă, 2010 va aduce mai multe schimbări în viaţa acestuia. În ciuda faptului că nu le plac schimbările, cele ce se vor întâmpla în acest an va fi tocmai pe placul acestora. Se pare că Făgădău şi Stavrositu vor fi nevoiţi să înveţe lucruri noi în carieră şi în afaceri, pentru a face faţă concurenţei. Cât despre schimbările din planul familial, nici acestea nu îl vor ocoli nici pe viceprimar şi pe deputat dar liniştea şi tihna nu vor fi perturbate. Sfatul pentru anul Tigrului se referă la evitarea exceselor şi la îngrijirea sănătăţii.

Banias are parte de schimbări benefice

Cât îl priveşte pe Calul de foc în horoscopul chinezesc, şeful CJC, Nicuşor Constantinescu născut pe 29.10.1966, 2010 va fi un an foarte bun, dinamismul fiind definiţia de bază. În acelaşi semn zodiacal şi cu aceleaşi caracteristici i se va derula anul 2010 şi senatorului PD-L Mircea Banias, născut pe 6 martie 1966. Chiar dacă în viaţa preşedintelui CJC şi a încă şefului de organizaţie a PD-L Constanţa vor avea loc schimbări, acestea nu îl vor indispune deloc, cu atât mai mult cu cât sunt schimbări potrivite în cariera profesională şi în plan financiar. În acest an şi relaţii de afaceri se pot împrospăta iar cât priveşte mediul familial, toate sunt bune şi frumoase. Cât despre aspectul fizic, astrele le spun celor doi că în 2010 există tendinţa de a se îngrăşa.

Şi pentru prefectul Claudiu Palaz, născut la data de 22 octombrie 1970, în anul câinelui - metal, caracteristicile zodiei pentru anul 2010 preconizează că va fi un an foarte bun pe aproape toate planurile. Anul 2010 vine, în sfera profesională cu multe reuşite şi cu satisfacţii pe măsură. De asemenea, şi în plan financiar, Palaz se poate aştepta la o perioadă foarte bună. Cel mai bine stă în sectorul relaţiilor, înţelegându-se perfect prietenii şi având posibilitatea ca numărul relaţiilor de prietenie sau de afaceri să se sporească. Sfatul astrologului pentru Palaz: mai multă diplomaţie în relaţiile cu ceilalţi, mai ales în familie.

colaj_1.jpgMoga trebuie să-şi tempereze impulsivitatea

Dacă ceilalţi oameni de vază ai oraşului de la malul mării se potrivesc relativ în ceea ce priveşte semnele zodiacale, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre parlamentarii de Constanţa care nu se află pe aceeaşi linie astrală. Deputatul Maria Stavrositu (22.10.1973) este Bivol de apă, senatorul Nicolae Moga (25.10.1952) este Dragon de apă, Mircea Banias (6.03.1966) este Cal de foc, iar Manuela Mitrea (28.11.1963) este Iepure de apă.

Pentru senatorul Nicolae Moga, 2010 este un an palpitant şi plin de provocări, existând numeroase prilejuri de a trăi intens şi aventuros. Anul 2010 este favorabil Dragonilor mai ales în plan financiar dar şi în ceea ce priveşte cursurile de perfecţionare, a studiilor şi examenelor în general. Însă pentru a avea reuşite, va trebui să îşi tempereze impulsivitatea şi să acţioneze cu calm. Problema anului 2010 pentru „Dragonul" Moga pare să fie legată de sfera relaţiilor cu partenerul de viaţă, dar şi a celor cu colegii sau cu partenerii de afaceri. Manuela Mitrea (n. 28.11.1963) singurul Iepure de apă din planul deputaţilor constănţeni pare să aibă un 2010 guvernat de spiritualitate şi cultură, în acest an fiind preocupată în special de hrana spirituală decât de aspectul material al vieţii. Va fi la fel de conştiincioasă şi va munci la fel de mult în condiţii de stres dar rezultatele vor fi pe măsură. O atenţie sporită va trebui să o acorde sănătăţii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii