Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:57 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazare „inchide" primaria pentru fratele Alexandru

ro

22 Mar, 2010 22:59 1955 Marime text
cap_5.jpg„Io nu mai semnez nimic. Ni-mic. Şi toată ţara asta este paralizată. Să vedeţi câţi bani am cheltuit eu în ţara asta cu avocaţii. Am 34 de NUP-uri. Nu mai semnez nimic nici eu, nici funcţionărimea", a susţinut Mazăre într-o intervenţie televizată.

Singurul lucru cu care primarul s-a lăudat că îl va face în următoarea perioadă este dusul investitorilor la gagici. „Eu mai stau la masă cu investitorii, îi mai duc la gagici, că aşa este cu ăştia", a precizat Mazăre.

Ca să-şi manifeste supărarea faţă de scandalul în care este implicat fratele său, senator în Parlamentul ţării, primarul Constanţei, Radu Mazăre, s-a decis să nu mai semneze niciun act din primăria pe care o conduce. Mai mult, primarul Constanţei a vorbit şi în numele „funcţionărimii" din cadrul instituţiei pe care o conduce.

Edilul constănţean a ieşit ieri, în prim-plan la un post de televiziune şi s-a plâns că statul cheltuieşte bani mulţi pentru serviciile secrete din România. „Am ajuns o ţară de urmăriţi şi urmăritori. Se cheltuieşte un miliard de euro pentru serviciile secrete. Pe banii cui l-au înregistrat pe frate-miu la restaurant zile în şir? Pe mine m-au ascultat într-un dosar în care au deplasat.... au stat jumătate de an la Constanţa. Au cheltuit 40 de miliarde. Nu au găsit nimic. Dacă aţi avea un frate pe care stau de cinci ani călare toate serviciile, e normal să-l întrebi pe unul ca Voicu, care e avocat, dacă îl ia pe frate-miu. Frate-miu nu a vorbit nimic despre dosar, dosarul nu se judecă, se tot amână", a completat Mazăre.

Primarul a mai adus însă în prim-plan şi o altă replică folosită în urmă cu câteva săptămâni vizavi de faptul că „avem de 2,5 ori mai mulţi angajaţi la serviciile secrete decât pe vremea lui Ceauşescu".

Acesta nu s-a abţinut de la a spune că toate instituţiile româneşti sunt controlate de serviciile secrete: „Eu am 42 de ani, n-am avut treabă cu serviciile. La revoluţie eram student, deci n-am avut treabă... Până acum doi ani, nici n-am crezut, ziceam că e o fantasmagorie... Dar m-am convins: toate instituţiile româneşti sunt controlate, sunt înţesate de servicii (...) Aşa se explică de ce vedem uneori oameni care iau decizii inexplicabile, logic. Te gândeşti, dom' le, eu în locul lui făceam la stânga. Şi îl vezi că face la dreapta. Cum se explică asta? Ei, aşa se explică".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii