Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:01 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazare dupa aterizarea cu parasuta "Adrenalina e mai buna decat la kait' (galerie foto + video)

ro

11 Jul, 2009 17:08 1633 Marime text

100_5672.jpgDupa ce prognoza meteo anuntata pentru acest week-end i-a amenintat reusita show-ului aerian si implicit investitia de 450.000 euro, primarul Radu Mazare a deschis astazi, oficial, printr-un salt de la 3000 de metri altitudine, concursul mondial de acrobatie aeriana din Mamaia.  

In ciuda faptului ca la conferinta organizata vineri seara Mazare avea temeri in legatura cu parasuta cu care va sari, daca se va deschide sau nu, astazi, in cursul diminetii, lucrurile au mers ca pe roate. Chiar si la capitolul punctualitate - care nu este unul din punctele sale forte - totul a fost organizat cum se cuvine. La ora 10.55, asa cum era stabilit initial, edilul constantean a aterizat pe plaja Café Del Mar din Mamaia, insotit de instructorul sau de zbor dupa ce, cu cateva minute inainte, alti doi parasuristi ii facuse primarului cale libera. Inconjurat de cativa zeci de turisti aflati la acel moment pe plaja edilul a fost primit cu ropote de aplauze. Intrebat cum i s-a parut zborul de la o asa altitudine, Mazare s-a aratat foarte incantat cu atat mai mult cu cat "s-a deschis si parasuta".

 

"Astazi deschidem ceea ce in Romania nu a mai fost, o etapa de campionat mondial de acrobatie aeriana. De acum incolo vom face in asa fel incat  in fiecare an sa avem un asemenea show", a declarat primarul la aterizare. De asemenea edilul a mai adaugat ca a fost mult mai bine acum a doua oara cand a sarit: "Chiar instructorul meu de zbor spunea, bai cu tine n-am absolut nici o problema, este un deliciu sa sar. Adrenalina e mai buna decat la kait, insa kaitul e mai spectaculos decat parasuta. In cadere libera e o senzatie pe care nu ai cum sa o regasesti altfel", a mai adaugat Mazare.
Chiar daca unul dintre moderatorii transmisiunii in direct a show-ului aerian a catalogat indrazneala primarului de a se arunca in gol de la o asa altitudine drept una originala, fiind un exemplu numai bun de urmat, Mazare a sustinut ca totul tine de curaj. "E la fel ca in politica si acolo trebuie sa ai curaj. Imi spunea instructorul de zbor "Sa mor daca m-as baga in politica si as face ceea ce faci tu". Mie nu mi se pare nimic greu." 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii