Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:41 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ion Minca, primarul Mangaliei, s-a tinut de cuvant (galerie foto)

ro

19 Dec, 2009 02:28 2758 Marime text

ion_minca____.jpgÎn luna ianuarie 2009, consilierii locali şi reprezentanţii mass-media erau împiedicaţi să intre în primăria Mangalia. Din iulie 2008, când uşa instituţiei fusese urcată pe primărie de către edilul local Mihai Claudiu Tusac şi până la începutul acestui an, aici au fost montate mai multe camere de supraveghere, alături de un performant sistem de securitate, care nu permitea accesul nimănui în primăre, decât pe bază de cartele.

ion_minca_08.jpgPe lângă acestea, un întreg „colectiv" de agenţi ai Poliţiei Comunitare supravegheau intrarea în instituţia publică a primăriei, pentru ca nimeni să nu tulbure activitatea... funcţionarilor şi şefilor acestora.

Şi, iată că, atunci când nimeni nu mai credea, în cursul zilei de ieri, situaţia s-a schimbat radical. La intrare, am găsit uşa larg deschisă, la fel ca şi celelalte uşi de acces ale instituţiei, de la etaj. Din cauza sistemului performant de securitate, uşile au fost susţinute cu extinctoarele primăriei, pentru a nu se închide. Se pare că viceprimarul urbei s-a ţinut de cuvânt şi, după cum ne declara joi, acesta a dat dispoziţie ca toate intrările de acces ale instituţiei pe care o gestionează în acest moment să fie deschise cetăţenilor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • paula 20 Dec, 2009 22:13 nu va inteleg sincer.. nu mai vrem cu tusac vrem cu tusac...fratilor treziti va si hotarati va
  • Categoric 20 Dec, 2009 19:11 Daca aveti vreo polita de platit vreunui functionar din Primarie, acum aveti ocazia! Se intra ca la balamuc, nimeni nu intreaba pe cine cauti, la ce birou doresti sa urci, nici nu te indruma in caz ca ai nevoie! Asadar, iei birourile la rand si il gasesti pe impricinatul si-i tragi o mama de bataie! ca tot nu te stie nimeni si din cata lumea se va perinda pe holuri, cine isi va mai aduce aminte... Ce prostie!!
  • larisa 20 Dec, 2009 12:56 nu e normal ca intr-o institutie publica sa intre cine vrea cum vrea.acolo nu se va mai lucra.oamenii din oras, cei care au probleme..vor veni buluc...astfel va trebui sa tii o audienta continua...
  • larisa 20 Dec, 2009 12:51 stati sa vedeti de acum inainte...cum toata slahta lui iorgus se vor plimba prin birouri sa caute dovezi impotriva lui tusac!chiar creti ca astia au venit sa ajute populatia mangaliei?niciodata!veti vedea, dar va fi prea tarziu!!
  • Asta e normalitatea??? 19 Dec, 2009 13:28 Abia asteptau, au spart usile si se bucurau ca niste copii care au capatat, in sfarsit, jucaria asteptata! In loc sa lucreze pe comisii, unii consilieri PDL se agitau prin birouri, dadeau ordine angajatilor... IN CALITATE DE... CE? Noroc cu domnul Minca, a reusit sa le mai estompeze exuberanta!!!