Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:32 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dupa zece luni de interimat Minastireanu si Custurea sustin concurs de management

ro

12 Mar, 2010 04:05 1594 Marime text
concurs_muzeu_adrian_manastireanu.jpgCele două anunţuri referitoare la concursurile de proiecte de management de la Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii şi de la Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa, organizate în luna aprilie, au fost postate pe site-ul Consiliului Judeţean Constanţa în urmă cu două zile

După ce în luna mai a anului trecut, Adrian Mînăstireanu a fost instalat interimar la Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii, peste o lună, Consiliul Judeţean Constanţa organizează concurs pentru definitivarea acestuia pe postul de director general. De asemenea, în aceeaşi perioadă va fi organizat şi concursul de proiecte de management pentru ocuparea postului de director al Muzeului de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa, provizorat deţinut la acest moment de Gabriel Gheorghe Custurea.

În şedinţa din luna mai a anului trecut, cele două posturi de directori de instituţii constănţene au fost ocupate provizoriu, până la data începerii executării noului contract de management, în urma trecerii a două hotărâri de Consiliu Local, HCLM nr. 134 şi HLCM nr.135, de Gabriel Custurea, respectiv Adrian Mînăstireanu. Potrivit anunţului de concurs pentru ocuparea celor două posturi de directori, până pe 31 martie, aceştia trebuie să-şi depună proiectele de management la sediul Direcţiei pentru Cultură, Învăţământ Sport, Sănătate, Organizare Evenimente şi Protocol, urmând ca între 1 - 14 aprilie, ele să fie analizate de comisie. Pe 14 aprilie, va avea loc proba de interviu, evaluarea candidatilor urmând a se face de către o comisie organizată la nivelul ordonatorului principal de credite, formată din şapte membri.

Custurea ocupă funcţia de interimar din 7 aprilie 2009, în vreme ce colegul său Mînăstireanu este pe funcţie de la data adoptării hotărârii de Consiliu Local, din 15 mai 2009. De precizat că potrivit hotărârii de Consiliu, interimatul va fi ocupat până la data începerii executării noului contract de management.

Mînăstireanu a fost numit în funcţie după ce în luna ianuarie a anului trecut, fostul director Decebal Făgădău a fost numit în funcţia de viceprimar al municipiului Constanţa. Acesta a coordonat activitatea Biobazei animalelor fără stăpân din cadrul Complexului. Despre Custurea se ştie că până la data numirii sale în funcţia de director interimar acesta a ocupat postul de director adjunct în cadrul aceleiaşi instituţii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii