Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:26 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Duminica, viceprimarul Fagadau implineste 37 de ani

ro

13 Mar, 2010 03:56 1577 Marime text
cap_9.jpgFost şef peste ultimul delfin de la Complexul Muzeal şi de Ştiinţe ale Naturii, actual viceprimar al Constanţei împlineşte duminică, 14 martie, 37 de ani.

Mâna dreaptă, de mai bine de un an, a primarului Radu Mazăre, viceprimarul Decebal Făgădău a avut o traiectorie profesională ascendentă, de când a decis să ia, în 2005, frâiele Complexului Muzeal şi de Ştiinţe ale Naturii Constanţa. Trei ani după ce a preluat şefia instituţiei, ajunge în Consiliu Local Municipal, iar câteva luni mai târziu - după ce viceprimarul Nicolae Nemirschi pleacă la Bucureşti, fiind desemnat Ministru al Mediului - este instalat în locul colegului său. Este unul dintre cele mai de vază viceprimari, ţinând deseori cu brio locul şefului său, ori de câte ori a fost nevoie.

Politicianul a încercat, pe vremea cât mai era în fruntea Complexului, să-i aducă şi un companion delfinului Mark, singurul delfin de la Delfinariul constănţean - mort anul trecut, dar nu a avut prea mari şanse de izbândă pentru că mamiferul era prea scump.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii