Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:39 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi pe loc pentru fotoliul de sef la Muzeul de Arheologie

ro

07 Apr, 2010 02:57 1448 Marime text
cap_5.jpgCei interesaţi să ocupe fotoliul de şef pentru două instituţii de cultură din municipiu, Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie şi Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa, au putut să-şi depună până la 31 martie dosarele cu proiectele de management.

Potrivit celor declarate de Cati Pascu, inspector principal în cadrul Direcţiei pentru Cultură, Învăţământ, Sport, Sănătate, până la termenul limită două dosare au fost depuse pentru Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie şi unul pentru Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa. Cât despre candidaţii interesaţi de postul de director la Centrul Judeţean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Tradiţionale Constanţa, până ieri după amiază nu-şi depusese nimeni niciun dosar cu proiectul de management. De precizat că termenul limită de depunere este astăzi, până la ora 17.00.

Despre numele celor care s-au arătat interesaţi de ocuparea fotoliului de şef peste cele două instituţii, inspectorul din cadrul direcţiei Consiliului Judeţean Constanţa, ne-a declarat că fără acordul candidaţilor nu poate da publicităţii numele acestora.

În şedinţa din luna mai a anului trecut, cele două posturi de directori de instituţii constănţene au fost ocupate provizoriu, până la data începerii executării noului contract de management, în urma trecerii a două hotărâri de Consiliu Local, HCLM nr. 134 şi HLCM nr.135, de Gabriel Custurea - Muzeul de Arheologie, respectiv Adrian Mînăstireanu - Complexul Muzeal. Între 1 - 14 aprilie, dosarele urmează să fie analizate de comisie, iar pe 14 aprilie va avea loc proba de interviu. Evaluarea candidaţilor va fi făcută de către o comisie organizată la nivelul ordonatorului principal de credite, formată din şapte membri. Vom reveni în ediţiile viitoare cu detalii în legătură cu cele trei concursuri.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii