Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:38 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constantin Avătavului „Îmi doresc să iasă Banias şi Manole“

ro

05 Oct, 2010 00:00 2314 Marime text

avatavului_-_avatavului_constantin_03.jpg„PDL nu a avut succes până acum pentru că între municipiu şi judeţ au fost divergenţe. În echipă trebuie să fie doi oameni care să se înţeleagă“, este de părere democrat-liberalul.

Problemele din PDL Constanţa, accentuate în decursul verii, au împărţit organizaţia PDL de la malul mării în mai multe tabere. Disensiunile au pornit imediat după ce o parte a democrat-liberalilor din organizaţia de la malul mării nu a fost de acord cu alegerile de la municipiu, organizate de aripa Stavrositu, în urma cărora deputatul Maria Stavrositu a fost aleasă lider al organizaţiei judeţene, alegerile fiind ulterior anulate. „Magda nu a avut dreptate când a organizat alegerile. Toată tevatura care s-a făcut în jurul acestor alegeri nu a adus prejudicii de imagine organizaţiei, ci persoanei (persoanelor) care au dus la crearea acestor probleme“, a fost de părere secretarul executiv al BPJ. Cât despre cel care şi-a luat din nou funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale, Florian Constantin, Avătavului susţine că mandatul acestuia ar fi trebuit aprobat de Biroul Permanent Local al organizaţiei municipale, după problemele care au existat in oraganizatie in aceasta vară şi dupa anularea alegerilor in care a fost aleasa Maria Stavrositu şefă a oraganizaţiei, lucru care nu s-a întâmplat. 

Creierul organizaţiei

Văzut ca unul dintre oamenii de bază ai organizaţiei judeţene a partidului, „creierul organizaţiei“ cum ar spune unii, Avătavului ştie tot ce se întâmplă în filială, iar acest lucru nu este deloc un secret: „Ştiu multe pentru că stau zece ore pe zi, în fiecare zi, la sediul partidului. Aici vin tot felul de oameni, cu diverse probleme, pe care îi ajut, îi îndrum. La urechile mele ajung tot ceea ce vreau să ştiu şi ceea ce nu-mi trebuie să ştiu“. 

În ceea ce priveşte alegerile care se pregătesc să se desfăşoare pe parcursul lunii noiembrie la organizaţia municipală şi la cea judeţeană, dar şi referitor la cei care ar avea şanse să câştige şefia filialelor, Avătavului are doi favoriţi: „Candidaturile la judeţ se aprobă de Biroul Permanent Naţional, aşa că pot apărea unele surprize. Îmi doresc să iasă Banias şi Manole. PDL nu a avut succes până acum pentru că între municipiu şi judeţ au fost divergenţe. În echipă trebuie să fie doi oameni care să se înţeleagă. Manole nu este interesat de funcţie, este un om corect, un tip onest care s-ar înţelege cu oricine şi-ar face o echipă bună“. Cât despre momentul în care toate disensiunile vor lua sfârşit... În opinia democrat-liberalului, „la momentul în care se va alege un nou BPN“. „Nu mai trebuie să prelungim acest interimat, să se speculeze tot felul de candidaturi. Este vina BPN-ului că până acum nu au avut loc alegeri“, a mai adăugat Avătavului. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Sile this Millennium 05 Oct, 2010 11:37 PD-L dispare cu asemenea conducători....