Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:24 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Centrul de Dializa, nominalizat la Gala Sanatatii

ro

03 Dec, 2009 01:17 2529 Marime text
Inaugurarea Centrului de Dializă al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa nu a trecut neobservată. Gala Sănătăţii 2009, un eveniment în care se premiază realizările deosebite în domeniul sănătăţii, are pe lista nominalizaţilor şi acest proiect finalizat de curând.

„Aflată la a doua ediţie, Gala Sănătăţii îşi propune să promoveze valorile medicinei româneşti, să recompenseze şi să încurajeze eforturile celor care sprijină, într-un fel sau altul, «sănătatea» în România. Ne dorim să creăm o tradiţie ca la fiecare sfârşit de an să trecem în revistă cele mai importante realizări din domeniu şi să aplaudăm adevăratele valori din sănătate: inovaţia, viziunea, devotamentul, pasiunea şi responsabilitatea!", se arată pe site-ul oficial al Galei Sănătăţii.

Anul acesta, pe lista cu realizări importante se numără şi Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, cu inaugurarea Centrului de Dializă, care se află între nominalizaţii celei de-a cincea categorii pentru programe business dedicate sănătăţii. Pe lângă această categorie mai sunt încă zece. Astfel, se vor acorda premii pentru leadership medical, pentru inovaţie şi devotament în medicină, pentru cea mai dinamică societate medicală, pentru cea mai implicată asociaţie de pacienţi, pentru cea mai bună campanie de informare publică în domeniul sănătăţii, cea mai bună campanie de responsabilitate socială, pentru cel mai bun jurnalist pe sănătate, pentru activitate publicistică şi pentru cea mai activă asociaţie a studenţilor la medicină.

Juriul Galei Sănătăţii, ediţia 2009, reuneşte personalităţi marcante din lumea medicală românească, reprezentanţi ai mediului de afaceri şi ai presei.

Anunţarea câştigătorilor va avea loc astăzi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • costache 03 Dec, 2009 17:03 Mare pacat ca la aceasta Gala nu se acorda un premiu pentru cea mai mare TEAPA! S-ar califica fara adversar Clinica de chirurgie cardiaca de la Spitalul Judetean, o teapa pe care ne-a oferit-o CJC cunoscutul tepar Patrut Mircea Emil.O investitie publica intr-o clinica privata condusa de un personaj compromis in lukea medicala! Premiul magna cum laudae la categoria ESECURI RASUNATOARE IN MEDICINA ROMANEASCA!