Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:08 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cai si camile, pe bulevardele Constantei (galerie foto)

ro

18 Jun, 2009 02:19 1841 Marime text
circ.jpgSpre disperarea şoferilor, ieri a fost oprită circulaţia rutieră pe o bandă de sens a principalelor artere ale oraşului. Asta pentru ca să poată avea loc parada câtorva animale de la Circul Medrano.

Convoiul a plecat de la Pavilionul Expoziţional şi s-a deplasat pe bulevardele Mamaia, Alexandru Lăpuşeanu şi Mircea cel Bătrân.  Timp de  câteva ore, cai, cămile, clowni şi dresori au defilat prin centrul Constanţei. Animalele care au putut fi admirate ieri după-amiază reprezintă doar o parte din cele deţinute de circul Medrano. Circarii promit un show cu elefanţi, cai, girafe, un rinocer, un cangur, tigri siberieni, lame şi dromaderi. Acestui spectacol i se adaugă numărul „Globul morţi", unde cinci motociclişti din Brazilia vor conduce motoarele cu viteze de 80 km/h într-o sferă metalică cu diametrul de patru metri.

Circul Medrano este câştigător al premiului Clownul de Aur, la Festivalul Internaţional de la Monte Carol în 1996 şi 1997, pentru dresură de animale. Anul trecut cei de la Medrano au primit distincţia „Leul de Argint" la Festivalul Internaţional de Artă a Circului din Bucureşti. Primul show va avea loc în această seară, de la ora 21.00, vis-a-vis de Hotel Malibu din Mamaia. Preţul unui bilet variază de la 30 de lei în tribune, la 60 de lei în lojă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii