Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:24 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Busu junior, potential comisar la Garda Financiara

ro

16 Feb, 2010 03:52 4290 Marime text
cap_3.jpgEchipa comisarilor Gărzii Financiare Constanţa se va completa cu alţi doi colegi: un comisar asistent şi unul principal.

Care vor fi viitorii comisari din cadrul instituţiei constănţene, încă, nu se ştie, dar cert este că, pentru fiecare post, au fost admişi câte trei candidaţi. Ieri, la sediul Gărzii Financiare din Bucureşti a avut loc proba scrisă a concursului organizat pentru ocuparea unor posturi de comisari în diverse instituţii din ţară, mâine urmând să se susţină interviurile. Surse din Capitală au confirmat că acesta este „un concurs de recrutare", iar persoanele ce şi-au depus dosarele sunt din afara instituţiei.

Şeful Gărzii Financiare Constanţa, Cristian Radu, a confirmat că nu cunoaşte nici un nume dintre cele admise întrucât totul s-a organizat şi desfăşurat la Bucureşti. „Normal era să fiu în Comisia de evaluare, dar nici nu mi s-a propus", a specificat Radu. Totuşi, el a subliniat că pentru ocuparea postului de comisar asistent aspiranţii trebuie să aibă minimum un an profesat ca economist sau jurist, iar pentru cel de comisar principal este nevoie de o vechime de minimum cinci ani într-una dintre cele două profesii.

Unul dintre cei trei candidaţi admişi să participe la concursul pentru ocuparea postului de comisar asistent este Sorin Ioan Buşu, fiul directorului Direcţiei Judeţeană de Statistică, Gheorghe Buşu. De altfel, Buşu senior s-a aflat ieri la Bucureşti pentru a-şi susţine băiatul. „Fiul meu este economist şi are experienţă în domeniu. Acum a intrat să susţină proba scrisă. Sper ca totul să decurgă bine", ne-a declarat Gheorghe Buşu care a recunoscut că are emoţii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • BANU BATE CARTEA 16 Feb, 2010 16:40 GHEORGHE MARIAN SI CU NACIADIS SUNT PILELE ! SA VEDETI CE ZIC. NICI NU SA AFISAT SI DEJA SE STIE CINE TREBUIE SA INTRE SI CAT I-AU DAT LU BLEJNAR