Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:27 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mariah Carey, artista pe care starurile bollywoodiene o copiaza, vine la MTV IDOL! - Marti, 23 Februarie 2010

ro

23 Feb, 2010 16:24 1599 Marime text

mariah1.jpgMariah Carey, faimoasa artista pe care starurile bollywoodiene o copiaza, vine la MTV, in cadrul emisiunii "MTV IDOL", difuzata miercuri, 24 februarie, de la ora 19.00!

Actrita bollywoodiana Bipasha Basu si-a lansat de curand un DVD cu exercitii de fitness, "Love Yourself", a carui coperta prezinta o asemanare stranie cu cel mai nou album al artistei Mariah Carey, "Memoirs of an Imperfect Angel", titreaza site-ului bollywoodmantra.com.

Asemanarea dintre coperta DVD-ului cu exercitii de fitness a actritei Bipasha Basu si cea a albumului lui Mariah Carey este de-a dreptul izbitoare. Pe coperta albumului "Memoirs of an Imperfect Angel", Mariah apare imbracata in alb, in trei ipostaze diferite, in timp ce Bipasha Basu are pentru coperta DVD-ului sau o tinuta mai mult decat asemanatore. Singura diferenta consta in faptul ca Bipasha poarta un tricou negru, iar cele trei imagini se suprapun una peste cealalta.

Alte detalii despre viata si cariera a artistei Mariah Carey pot fi urmarite miercuri, 24 februarie, de la ora 19.00 numai la "MTV Idol"!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii