Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:04 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Teatrul JOINT prezinta spectacolul NO UMAN, NO CRAI

ro

06 Apr, 2010 15:18 1458 Marime text

no_uman_no_crai.jpgCafe D'Art, duminica, 11 aprilie 2010, ora 20:00

Duminica, 11 aprilie, ora 20.00 în Cafe D'Art din Constanţa, Teatrul Joint alaturi de Active Training prezintă piesa de teatru NO UMAN, NO CRAI cu George Constantinescu, Marius Cordos si Vlad Popescu, regia Marius Cordos.

_n_resize.jpgCand un barbat este singur, e fie de planton, fie portar, fie îsicautaintimitatea dupa usa din baie. Cand doi barbati sunt singuri, fie pun la cale un razboi atomic, fie vorbesc despre pensia privata, fie se gasesc pur si simplu atragatori unul fata de celalalt. Cand trei barbati sunt singuri, fie au iesit la o bere, fie merg la un meci, fiecautaceva pe trotuar, fie pur si simplu o ard Emo. Dar cand trei bărbati îsi plang vesel conditia acompaniati de o chitara, ce poate fi?

_53158854_n_resize.jpgUn spectacol stropit cu probleme ba meta, ba fizice ale eternului Adam. Un musical despre relatia dintre barbat si femeie, despre dragoste, pasiune si suferinta din dragoste.

Preţul biletelor este de 20 lei. Rezervările se fac la numărul de telefon: 0722 505774 sau 0766 400181.

Teatrul Joint este un proiect de teatru independent şi neconvenţional iniţiat în iunie 2005, în premieră pentru oraşul Braşov, ca o alternativă necesară la teatrul de stat, cu activitate continuă şi interes deosebit manifestat din partea publicului local. În 2006 şi 2007, Teatrul Joint şi-a desfăşurat activitatea în Clubul Atrium din Sibiu, pentru ca din octombrie 2008 să aibă stagiune permanentă la Clubul Ţăranului din Bucureşti. În momentul de faţă Teatrul JOINT pune în scenă piese în: Bucureşti, Braşov şi Constanţa (în Clubul Phoenix), iar stagiunea de vară se desfăşoară în Vama Veche.

www.teatruljoint.ro

Addicted to theatre!

!!! Cei care nu mai lucreaza la departamentul " Monden " sau cei care nu sunt interesati sa primesca aceste comunicate de presa ... sunt rugati sa ne comunice printr-un e-mail la adresa : ramona@activetraining.ro

Multumim !
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii