Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:11 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prezentarea copiilor scrisorilor de acreditare de către ambasadorul Muntenegru în România, Milan Begovic

ro

01 Nov, 2013 19:34 819 Marime text
Secretarul de stat Radu Podgorean l-a primit astăzi, 1 noiembrie, pe ambasadorul agreat al Muntenegru în România, Milan Begovic, pentru prezentarea copiilor scrisorilor de acreditare.
În cadrul întrevederii, demnitarul român a evocat bunele relaţii bilaterale româno-muntenegrene şi a remarcat noua dinamică a dialogului politic şi sectorial dintre cele două state, care a înregistrat în acest an o evoluţie pozitivă. Totodată, a reiterat sprijinul acordat de ţara noastră pentru eforturile Muntenegru în procesul de integrare europeană şi euro-atlantică.
Ambasadorul agreat, Milan Begovic, a salutat nivelul foarte bun al relaţiilor bilaterale şi a exprimat satisfacţia deosebită a ţării sale pentru sprijinul constant acordat de România parcursului european şi euro-atlantic al Muntenegru. Ambele părţi au trecut în revistă domeniile prioritare pentru Muntenegru în care instituţiile româneşti pot oferi expertiză pentru procesele de apropiere de UE şi NATO, în baza solicitărilor părţii muntenegrene, şi au fost subliniate oportunităţile oferite de consolidarea cadrului juridic de cooperare.
În egală măsură, partea română s-a referit la importanţa consolidării cooperării regionale, în contextul exercitării de către România a Preşedinţiei în exerciţiu a SEECP, solicitând susţinerea părţii muntenegrene pentru îndeplinirea tuturor obiectivelor avute în vedere.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii