Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:43 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activități derulate cu ocazia celei de-a XV-a ediții a Festivalului Național al Șanselor Tale

ro

25 Nov, 2014 11:46 956 Marime text
  În perioada 24-30 noiembrie 2014, se va desfășura a XV-a ediție a Festivalului Național al Șanselor Tale, sub genericul "Oportunităţi de dezvoltare personală prin educaţie nonformală".
            Cu această ocazie, la Colegiul Național de Arte ”Regina Maria” Constanța vor avea loc diverse manifestări culturale. 
            Marți, 25 noiembrie 2014, între orele 10.00 - 16.00, Colegiul National de Arte va găzdui, în holul instituției, Târgul Universităților din Marea Britanie, 12 universități de top. Organizatorul este Fundația Study Abroad Advising Centre din București, iar evenimentul este intitulat Study Abroad Day și se înscrie în aria tematică: Orientare și Consiliere      școlară - Orientare în vederea alegerii carierei. Elevii claselor a XI-a și a XII-a vor beneficia de o prezentare, ce va avea loc în sala de festivități a colegiului, cu privire la  modalitățile de aplicare pentru obținerea unei burse de studii în Marea Britanie. Coordonatorii sunt doamnele profesoare Felicia Georgescu, Marcu Tamara și Irimia Diana.
            Un alt moment important îl constituie și spectacolul dedicat Zilei Naționale a României, ce se va desfășura joi, 27 noiembrie 2014, în sala ”Sergiu Celibidache”, începând cu ora 12.00. Spectacolul se înscrie în proiectul ”Dintre sute de catarge”, CAEJ 2014, poziția 6. Coordonatorii sunt doamnele profesoare Mariana Graur și Doinița Mitrică. În aceeași perioadă, la Muzeul de Artă Constanța se va derula un concert al elevilor îndrumați de doamna profesor Alina Deleanu.
            De asemenea, vor avea loc activități sportive, sub îndrumarea profesorilor Bujin Cornelia și Lazăr Aurelia.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii