Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:20 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presa5 DIIICOT 16.10.2014

ro

16 Oct, 2014 17:23 1177 Marime text
    Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Vâlcea împreună cu ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul B.C.C.O. Piteşti, S.C.C.O Vâlcea având suportul de specialitate al Serviciului Român de Informaţii au efectuat un număr de 5 percheziţii pe raza judeţului Vâlcea, în cadrul unei acţiuni vizând destructurarea unei grupări specializată în infracţiuni de trafic de droguri de risc.

    În cauză există suspiciunea rezonabilă că în cursul anului 2014, patru inculpaţi au cultivat plante de cannabis pe care le-au comercializat pe raza judeţelor Vâlcea, Argeş şi a municipiului Bucureşti. Drogurile erau comercializate cu 50 lei gramul.

    Pe parcursul cercetărilor a fost găsită şi ridicată de la inculpaţi cantitatea de peste 6 kg de tulpini, muguri si ramuri de cannabis.

    Procurorii D.I.I.C.O.T – B.T Vâlcea au luat măsura reţinerii faţă de 4 persoane iar Tribunalul Vâlcea a dispus arestarea preventivă a acestora pentru 30 de zile.

    Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală,  precum şi de prezumţia de nevinovăţie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii