Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:15 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Agricola Bacău participă la CARNEXPO

ro

17 Aug, 2011 16:45 1147 Marime text

Agricola Bacău participă la CARNEXPO

Bucureşti, 17 august 2011. Grupul de firme Agricola Bacău va fi prezent la CARNEXPO, evenimentul anului 2011 dedicat specialiştilor din industria cărnii, în calitate de partener al evenimentului, alături de alte nume sonore de pe piaţa românească. În perioada 21 - 24 septembrie, Agricola Bacău aşteaptă cu cea mai mare plăcere toţi partenerii şi clienţii săi la standul său amenajat cu această ocazie la Romaero Băneasa.
La stand, vor fi expuse toate categoriile de produse care se comercializează sub brandul Agricola Bacău, respectiv carne de pasăre, salamuri crude uscate, preparate din carne fierte afumate, semipreparate din carne, produse tip ready meal şi ouă consum.

În 2010, Agricola Bacău a cumulat 14% din piaţa cărnii de pui, este lider cu 19% din piaţa de semipreparate şi produse de tip ready-meal, iar Salamul de Sibiu Agricola Bacău este lider în total segment Salam de Sibiu comercializat în România cu 45% cotă de piaţă valorică  în mai 2011.

Agricola Bacău este caracterizată în primul rând prin diversitate şi prospeţime, fiind singurul furnizor din România care oferă pieţei interne cele mai multe categorii de produse:
 • carne de pui refrigerată
 • preparate şi specialităţi din carne fierte afumate
 • salamuri crude uscate
 • semipreparate şi produse tip ready meal din carne şi vegetale
 • ouă şi praf de ouă

Unul dintre cele mai importante atribute ale brandului Agricola Bacău este acela de inovator, în special în ce priveşte noi concepte de prezentare a produselor:
În 2009, Agricola Bacău a lansat în premieră un produs inedit pe piaţa românească de carne de pui, Puiul familist, ce se prezintă într-o formulă inovatoare de ambalare - un astfel de produs conceput cu grijă şi din grijă faţă de consumatori şi familiile lor.
În aprilie 2010, Puiul Antistres, comercializat în «tăviţa minune», unică în România, în care se şi găteşte, a reprezentat soluţia Agricola Bacău pentru gospodinele cu mai puţin timp liber.
În iulie 2010, Agricola Bacău a lansat Puiul Fericit, crescut în ferme mici, hrănit după o reţetă cu 80% porumb şi scos în aer liber, dedicat tuturor acelora care doresc să-şi amintească de gustul, culoarea şi savoarea puiului crescut la curte.

Agricola Bacău este şi primul producător de carne din România care, tot anul trecut,  a lansat o platformă on-line – www.creatordepofta.ro, dedicată informării consumatorilor în ceea ce priveşte o alimentaţie sănătoasă şi gustoasă prin intermediul unor reprezentanţi notorii ai online-ului românesc.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii