Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:27 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiect realizat cu sprijinul financiar al Fondului pentru Inovare Civică, program finanţat de Trust for Civil

ro

06 Jun, 2012 23:41 1491 Marime text

Society in Central and Eastern Europe, sponsorizat de Petrom şi Raiffeisen Bank, administrat de Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile.

Seminarii de educatie electorala pentru tinerii constanteni Asociaţia Pro Democraţia (APD) organizează vineri, 8 iunie 2012, orele 15.00, la hotel IBIS
Constanța o sesiune de informare destinată unui număr de 40 de studenți referitoare la procesul electoral și modalitățile de asigurare a unui vot corect și transparent.

Evenimentul face parte din proiectul „Cetățeni pentru alegeri corecte" și este inclus într-o serie de seminarii desfășurate în opt locaţii din ţară (în judeţele Constanţa, Cluj-Napoca, Bucureşti, Dolj şi Braşov) cu scopul de a educa tinerii cu privire la procesul electoral, observarea alegerilor şi alte modalităţi de implicare a tinerilor în asigurarea unui proces corect.
Acest proiect vizează, în acelaşi timp, transformarea tinerilor în multiplicatori de informaţie, în special cu privire la necesitatea raportării fraudelor electorale prin intermediul portalului www.alegericorecte.ro - platformă online cu scopul principal de a aduna informaţii privind neregulile din cadrul procesului electoral. Acesta este deschisă cetăţenilor, organizaţiilor neguvernamentale, partidelor şi oricărui alt factor interesat.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii