Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:18 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Ședință de îndată a Consiliului Local al municipiului Constanța. Ce proiecte sunt pe ordinea de zi

ro

19 Dec, 2017 10:43 2052 Marime text
Consiliul local al municipiului Constanţa este convocat în şedinţă de îndată, marți, 19 decembrie 2017, ora 13.00, în sala “Remus Opreanu” a Consiliului Judeţean Constanţa cu următoarea  ordine de zi:
 
 1. Proiect de hotărâre privind aprobarea componenței Comisiei de evaluare și a Comisiei de soluționare a contestațiilor pentru evaluarea noului proiect de management a Muzeului de Artă Populară Constanța .
            iniţiator: primar Decebal Făgădău

2. Proiect de hotărâre privind repartizarea unui spațiu de locuit construit de A.N.L.  în regim de închiriere din recuperări.
            iniţiator: primar Decebal Făgădău
 
UPDATE: ora 13.20

A fost votat și primul proiect.

UPDATE. ora 13.15

Primarul Municipiului Constanța, Decebal Făgădău a anunțat că ședința de luna aceasta în care va fi votat bugetul pentru 2018 va avea loc pe 28 decembrie 2017 de la ora 11.00. 

UPDATE. ora 13.10

Este luat în discuție primul proiect de hotărâre, cel privind aprobarea componenței Comisiei de evaluare și a Comisiei de soluționare a contestațiilor pentru evaluarea noului proiect de management a Muzeului de Artă Populară Constanța.

Se fac propuneri pentru Comisia de evaluare și a Comisiei de soluționare a contestațiilor pentru evaluarea noului proiect de management a Muzeului de Artă Populară Constanța.

Este propus Cristian Tincu pentru Comisia de Contestații și Liviu Merdian în Comisia de Evaluare, ambele propuneri fiind din partea PSD. 

Proiectul de hotărâre privind repartizarea unui spațiu de locuit construit de A.N.L.  în regim de închiriere din recuperări a trecut cu 19 voturi pentru. 

UPDATE: ora 13.07

Începe ședința de îndată a Consiliului Local al municipiului Constanţa. A fost votată ordinea de zi. Sunt prezenți 19 consilieri locali, inclusiv Romeo Rezeanu și Horia Caliminte, cei care au fost revalidați.  



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii