Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:19 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Local Mircea Vodă se reuneşte în ședință. Care sunt subiectele de interes (document)

ro

23 Mar, 2017 14:42 2765 Marime text
Şedinţa ordinară a Consiliului Local al comunei Mircea Vodă va avea loc pe 28 martie, de la ora 15.00. Pe ordinea de zi se află peste zece proiecte de hotărâre, toate fiind iniţiate de către primarul George Ionaşcu.
 
Aprobarea concesionării unui spaţiu din incinta dispensarului medical uman din satul Mircea Vodă se află pe ordinea de zi, precum şi aprobarea încheierii unui contract de prestări servicii cu SC Rural Salubritate Mircea Vodă SRL, pentru colectarea şi transportul gunoiului menajer din comuna Mircea Vodă.
 
De asemenea, pe ordinea de zi se numără şi aprobarea aplicării prevederilor O.U.G. nr. 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice de către Adunarea Generală a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „Apă-Canal Constanţa". Un alt proiect se referă la aprobarea decontării cheltuielilor cu naveta la şi de la locul de muncă, pentru cadrele didactice şi personalul didactic auxiliar din învăţământul gimnazial din comuna Mircea Vodă, pentru luna februarie 2017.
 
Aprobarea listei beneficiarilor de ajutor social, precum şi a listei persoanelor care au efectuat acţiuni şi lucrări de interes local pentru luna martie 2017 se află, de asemenea, pe ordinea de zi.
 
Un alt proiect are legătură cu aprobarea planului pentru asigurarea cu resurse umane, materiale şi financiare necesare gestionării situaţiilor de urgentă pentru anul 2017. Şi aprobarea cheltuielilor necesare organizării manifestărilor dedicate Zilei Comunei Mircea Vodă se regăseşte pe ordinea de zi.
 
Contactat telefonic de redactorii ZIUA de Constanţa, primarul George Ionaşcu a precizat că ziua comunei va fi marcată, anul acesta, pe 20 mai, nu pe 21, mai exact într-o zi de sâmbătă, „să fie o zi de relaxare”.
 

„Acum este doar etapa aprobării cheltuielilor, apoi trecem la procedura în sine. Vrem să invităm şi artişti, nu avem deocamdată toate detaliile. Să vedem pe cine reuşim să chemăm”, ne-a declarat primarul.

 
De asemenea, a precizat că, în cadrul evenimentului, vor fi premiate mai multe categorii de persoane, printre care şi elevi cu rezultate bune la învăţătură.
 
Aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii „Lucrări de reparaţii străzi pietruite prin scarificare, aşternere de material, reprofilare, compactare şi tăiere acostamente în comuna Mircea Vodă se află pe ordinea de zi, precum şi aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii „Demolare magazie amplasată în localitatea Satu Nou (incintă Grădiniţă, suprafaţă construită – 138 mp)”.
 
Ultimele două proiecte de hotărâre se referă la aprobarea acordării de sprijin financiar unei familii din comuna Mircea Vodă, precum şi a unei ajutor constând în achiziţionarea de scutece absorbante pentru persoane cu handicap grav din comună.

Puteţi consulta convocatorul în secţiunea "Documente".

 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii