Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:47 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Infrastructura rutieră din comuna Mircea Vodă, județul Constanța, modernizată de Transnic Sud Construcții SRL (DOCUMENT)

ro

22 Mar, 2024 10:25 1119 Marime text
  • Primăria Mircea Vodă din județul Constanța a organizat și desfășurat o procedură publică pentru atribuirea contractului care prevede modernizarea drumurilor.
  • Firma care și-a adjudecat contractul este Transnic Sud Construcții SRL din județul Buzău.
 
Potrivit SICAP, Primăria Mircea Vodă din județul Constanța a atribuit contractul de achiziții publice „Modernizare infrastructură rutieră“ societății Transnic Sud Construcții SRL.
 
Atribuirea s-a făcut pe data de 21 martie 2024 în urma unei procerduri publice. Modernizarea infrastructuriiu rutiere în comuna Mircea Vodă din județul Constanța presupune executarea lucrărilor de reabilitare / modernizare a drumurilor pe actualele trasee ale acestora, în conformitate cu documentația de proiectare.

Rețeaua de drumuri propuse pentru reabilitare / modernizare are o lungime totală de 4.202,95 metri. Valoarea contractului atrtibui este de 4.782.382,41 lei.
 
 

Despre Transnic Sud Construcții SRL

 
 
Înființată în anul 2013, firma are sediul social în Poșta Câlnău, Județul Buzău și desfășoară lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzilor. Ion Enache este asociat unic și administrator.
 
Din anul 2007 până în prezent, firma a obținut, prtin negociere directă, 49 de contracte de la autorități publice locale. Printre acestea se numără: Comuna Poșta Câlnău,  Comuna Scănteia,  Comuna Mihail Kogălniceanu și altele.
 
În anul fiscal 2022, firma, cu 65 de salariați, a raportat o cifră de afaceri de 40.075.786 lei și un profit de 271.350 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Citește și:
 
Cumpărări directe Constanța: Lucrări de întreținere pe două străzi din comuna Lipnița (DOCUMENT)

Licitații Constanța: Primăria Murfatlar, contract de peste 720.000 de euro cu Sade Global SRL pentru Școala Gimnazială „Adrian V. Rădulescu“, din oraș (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii