Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:41 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Marianei Arsene, secretar general UAT al comunei Mircea Vodă (DOCUMENTE)

ro

11 May, 2024 15:08 1386 Marime text


Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Marianei Arsene, secretar General UAT la al comunei Mircea Vodă, județul Constanța, documente preluate de pe site-ul oficial al instituției.

 

În ultima declarație de avere, depusă pe 09.05.2023, a menționat că deţine un apartament în Medgidia, de 78 m2, dobândit prin contract de vânzare-cumpărare și un apartament în Năvodari, de 51 m2, dobândit prin contract de vânzare-cumpărare.
 
Conform datelor înscrise în document, Arsene deține un autoturism Fiat, an de fabricație 2006, dobândit prin contract de vânzare-cumpărare și un autoturism Dacia Duster, an de fabricație 2010, dobândit prin  contract de vânzare-cumpărare.
 
Aceasta a înscris în declarația de avere și un depozit bancar la BRD cu un sold/ valoare la zi de 15.000 lei și fonduri de investiţii la NN Pensii, cu un sold/ valoare la zi de 54.449 lei. Arsene are și un credit la BRD, contractat în 2018, scadent în 2023, în valoare de 67.300 lei. 
 
La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, a menţionat venituri din salarii, astfel: 58.518 lei de la Primăria Mircea Vodă.
 
Aceasta a declarat și suma de 69.960 lei pensie a soțului. La categoria venituri din alte surse, a menționat 4.950 lei, ca și Coordonator RPL 2021 și 85.853 lei, sumă ce aparține soțului ca asociat unic al SC General Safety Service SRL.

În declarația de interese a menționat: Corpul profesional al secretarilor generali ai comunelor din România - Vicepreședinte Filiala Constanța și Sindicatul Național SCOR - Lider grupă sindicală.
 
La rubrica contracte, inclusiv cele de asistenţă juridică, consultanță juridică, consultanţă şi civile, obţinute ori aflate în derulare în timpul exercitării funcţiilor, mandatelor sau demnităţilor publice finanţate de la bugetul de stat, local şi din fonduri externe ori încheiate cu societăţi comerciale cu capital de stat sau unde statul este acţionar majoritar/minoritar, a menționat:
 
-SC General Safety Service SRL Medgidia –instituția contractantă: Școala Gimnazială Dan Spataru Aliman, achiziție directă de prestări servicii în valoare de 6.000 lei.
 
- SC General Safety Service SRL Medgidia –instituția contractantă: Primăria Comunei Peștera, achiziție directă de prestări servicii în valoare de 9.600 lei
 
-SC General Safety Service SRL Medgidia –instituția contractantă: Școala Gimnazială Spiru Haret Medgidia, achiziție directă de prestări servicii în valoare de 14.400 lei
 
-SC General Safety Service SRL Medgidia –instituția contractantă: Școala Gimnazială nr. 1 Mircea Vodă, Școala Gimnazială nr. 1 Mircea Voda, achiziție directă de prestări servicii în valoare de 9.600 lei
  
-SC General Safety Service SRL Medgidia –instituția contractantă: Comuna Mircea Vodă, achiziție directă de prestări servicii în valoare de 8.800 lei
 
-SC General Safety Service SRL Medgidia –instituția contractantă: Serviciul Public de Alimentare cu Apă Peștera, achiziție directă de prestări servicii în valoare de 2.400 lei
 
-SC General Safety Service SRL Medgidia –instituția contractantă: SC Edil Prest SRL Peștera, achiziție directă de prestări servicii în valoare de 8.400 lei.
 
 
 
 
Despre General Safety Service SRL
 

Firma General Safety Service SRL din Medgidia a fost înființată la data de 23.07.2008 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 7490 - Alte activități profesionale știintifice și tehnice n.c.a., conform platformei termene.ro.
 
Cifra de afaceri General Safety Service SRL a fost de 52,200.00 lei în anul 2022, cu un profit de 45,214.00 lei, potrivit platformei termene.ro.  

Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 5.99%.

General Safety Service SRL a raportat un număr de 0 angajați în anul 2022.
 
Asociat unic și administrator este Arsene Aurelian din județul Constanța.
 

  
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale Marianei Arsene.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii