Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:40 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cel mai mare buget din istoria municipiului Constanţa a fost votat de Consiliul Local

ro

31 Mar, 2017 13:18 4400 Marime text
După şedinţa de Consiliu Local al Municipiului Constanţa, primarul Decebal Făgădău susţine o conferinţă de presă. Acesta le mulţumeşte consilierilor locali ca au votat bugetul care este cel mai mare din istoria municipalitatii.

"A fost o sedinta in care au fost votate proiecte importante cum a fost bugetul local dar si bugetele RATC, Confort Urban şi RADET" - a declarat Decebal Făgădău.  

In ceea ce priveste protocolul cu Neversea SRL, Decebal Făgădău a declarat că acesta se refera la organizarea festivalului UNTOLD pe care primaria vrea sa-l organizeze la Constanţa. 

Primarul a mai precizat că vrea ca sedintele comisiilor de specilitate sa fie transmise online. Acesta a mai adăugat că doreşte să acorde audienţe online. Mai mult va merge in cartiere ca sa se intalneasca cu cetatenii la fata locului, pentru ca aceştia să nu aştepte prea mult să obţină o audienţă. 

"Pentru audiente cred ca un canal online este benefic tinerei generatii" mai spune Fagadau. Acesta a mai precizat că pleacă doua zile la Sulmona în Italia. Invitatia este adresata municipalitatii. Vom merge cu rectorul de la oUniversitatea Ovidius si primarul orasului Ovidiu" - a mai adăugat Făgădău.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii