Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:13 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ad Hoc, mâine seară în localul Papa la Şoni

ro

26 Jul, 2015 12:15 3348 Marime text
Localul Papa la Şoni din Vama Veche găzduieşte, mâine seară, de la ora 23.00, spectacolul formaţiei Ad Hoc. Membrii trupei vin la malul mării pregătiți cu melodii precum „Pirații” sau „Drunken Sailor”. „Pentru ca forța și energia băieților de la Ad Hoc să se îmbine și mai bine cu atmosfera Vămii Vechi, în ajutorul lor vin să-și unească forțele și invitați surpriză”, precizează organizatorii, pe pagina oficială a evenimentului.

Trupa Ad Hoc s-a format în 2009, la Oradea, şi, de-a lungul celor şase ani, şi-a conturat un stil natural şi unic la noi în ţară. Membrii se inspiră din mitologia românească, fac stand-up mitologic românesc și pentru ca publicul să intre foate repede în atmosfera de poveste și de basm, pe scenă se folosesc costume, decoruri, personaje din povești, fum, efecte video, audio şi olfactive.

De-a lungul vremii, trupa a susţinut numeroase turnee tematice, precum „Hibernal", „Dezmățul de Primăvară", „Dansul Vinului", şi a urcat pe scene maistream alături de nume importante, precum Vunk, Phoenix, Antonia, Holograf.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii