Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:52 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zizi Niculescu, şefa Secţiei Medicină Internă II, cu trei apartamente, o casă de vacanţă şi un spaţiu comercial (document)

ro

25 Oct, 2016 00:00 11775 Marime text


Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
Din declaraţia de avere completată în iulie 2016, aflăm că şefa Secţiei Clinice Medicină Internă II din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, Zizi Niculescu, deţine trei apartamente, o casă de vacanţă şi un spaţiu comercial. Cele trei apartamente şi spaţiul comercial sunt situate în Constanţa, iar casa de vacanţă, în Mangalia.
 
Medicul Zizi Niculescu conduce un automobil Citroen, fabricat în anul 2005. Potrivit declaraţiei de avere, şefa Secţiei Clinice Medicină Internă II din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa nu are bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro. La rubrica „Conturi şi depozite bancare“ sunt menţionate două conturi bancare şi un depozit bancar, în care este depusă suma de 121.125 de lei.
 
În anul fiscal 2015, aceasta a încasat 94.104 lei de la Universitatea „Ovidius”, 23.210 lei de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, 6.830 de la Rom Gesta SRL, 18.000 de lei de la SC Euro Dializa SRL şi 4.601 lei de la Astra Zeneca Pharma SRL, Zentiva SA şi Pfizer România SRL. Soţul său a câştigat, la rândul său, 31.553 de lei de la Spitalul Municipal Mangalia, 6.842 de lei de la Rom Gesta SRL şi 6.012 lei de la Euro Dializa SRL.
 
Aşa cum reiese din declaraţia de interese, şefa Secţiei Clinice Medicină Internă II din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, Zizi Niculescu, deţine câte 20 de acţiuni în trei societăţi comerciale: Eurodializa SRL, Rom Gesta SRL şi Samson Lab SRL.
 
În secţiunea „Documente” puteţi consulta declaraţiile de avere şi de interese completate de şefa Secţiei Clinice Medicină Internă II din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, Zizi Niculescu, în 2016.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii