Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:49 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarație de avere - Liliana Mihai Ce deține șefa Serviciului de Cadastru și evidențe funciare din cadrul CN APMC (documente)

ro

05 Aug, 2017 00:00 3278 Marime text
Liliana Mihai, șefa Serviciului de Cadastru și evidențe funciare din cadrul Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime SA Constanța (CN APMC), deține, așa cum reiese din declarația de avere completată în mai 2017, un teren intravilan, dobândit în 2010, prin contract de vânzare-cumpărare, cu suprafața de 865 mp. Aceasta mai deține 3/8 din două terenuri agricole, moștenite în 2014, împreună cu Virginia Anghel și Venera Babeș. Suprafețele acestora sunt de 13.342 mp și 25.000 mp.
 
Liliana Mihai are și o casă, dobândită în 2010, prin contract de vânzare-cumpărare, cu suprafața de 136 mp, și 3/8 dintr-un apartament moștenit în 2014, împreună cu Virginia Anghel și Venera Babeș, cu suprafața de 75,43 mp.
Aceasta conduce un autoturism, marca Mercedes-Benz A 160, fabricat în 2001 și dobândit prin contract de vânzare-cumpărare.
Precizăm că aceleași bunuri mobile și imobile au fost menționate și în declarația de avere completată în anul 2016.
 
Șefa Serviciului de Cadastru din cadrul CN APMC nu are bunuri sub formă de metale prețioase, bijuterii, obiecte de artă și de cult, colecții de artă și numismatică sau obiecte care fac parte din patrimoniul cultural național sau universal a căror valoare însumată depășește 5.000 de euro. Nu are nici conturi și depozite bancare, fonduri de investiții sau forme echivalente de economisire și investire, inclusiv carduri de credit, ale căror sume totale să depășească 5.000 de euro.
 
În ultimii doi ani nu a obținut servicii, cadouri sau avantaje primite gratuit sau subvenționate față de valoarea de piață din partea unor persoane, organizații, societăți comerciale, regii autonome, companii/societăți naționale sau instituții publice românești sau străine, inclusiv burse, credite, garanții, decontări de cheltuieli, altele decât cele ale angajatorului, a căror valoare individuală să depășească 500 de euro.
 
Potrivit declarației de avere aferente anului fiscal 2016, Liliana Mihai a câștigat 72.815 (unitate monetară neprecizată), de la CN APM SA Constanța, iar copilul său a primit alocația de stat în valoare de 1.008 (monedă nespecificată).
 
Conform declarației de avere aferente anului fiscal 2015, aceasta a obținut venituri în valoare de 67.996 (monedă neprecizată), de la CN APM SA Constanța, iar copilul său a primit alocația de stat în valoare de 798 (monedă neprecizată).
În declarațiile de interese aferente anilor 2016 și 2015 nu sunt mențiuni. 
 
În secțiunea „Documente“ puteți vizualiza declarațiile de avere și de interese ale Lilianei Mihai, șefa Serviciului de Cadastru din cadrul CN APMC.
 
Aleșii locali, demnitarii, persoanele cu funcții de conducere și control, precum și funcționarii publici au obligația să își depună sau să își actualizeze declarațiile de avere și declarațiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanța prezintă averile și interesele demnitarilor și ale angajaților celor mai importante instituții publice din județul Constanța și ai companiilor naționale, așa cum apar acestea fie pe site-urile instituțiilor, fie pe cel al Agenției Naționale de Integritate.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii