Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:23 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doliu în lumea militarilor. Președintele de onoare al Ligii Maiștrilor Militari de Marină s-a stins din viață

ro

21 Feb, 2019 13:25 4714 Marime text
Este doliu în lumea militarilor.  președinte de onoare al Ligii Maiștrilor Militari de Marină și unul dintre părinții spirituali ai Ligii Militarilor Profesioniști, Mm.pr.(r) Dumitru Mihailescu s-a stins din viață. 

”Dragi camarazi, o veste tristă...
A trecut la cele veșnice Mm.pr.(r) Dumitru Mihailescu, apreciat scriitor de umor, președinte de onoare al Ligii Maiștrilor Militari de Marină (www.lmmm.ro) un om vesel și optimist, o valoare a Marinei militare și Armatei Române.
A fost omul care ne-a sprijinit în 2010 să înființăm Liga Militarilor Profesioniști, ne-a promovat în ziarul "Timona" și ne-a dat de fiecare dată sfaturi bune...
A fost un părinte spiritual al LMP.
Un gând pios. Dumnezeu să-l să-l odihnească-n pace...” - se arată într-un mesaj de condoleanțe. 

”Să scrii despre oameni dragi, care ți-au fost aproape, ți-au dovedit prietenia, ți-au cerut sfaturi și te-au respectat ca om, după o cernită zi în care afli că au plecat în eternitate, e mai mult decât durere. A trecut la cele veșnice Dumitru Mihailescu, apreciat scriitor de umor, ani și ani de zile președinte al Ligii Maiștrilor de Marină, un om vesel și optimist, o valoare a Marinei militare și Armatei. Un gând pios. Mitică, pentru mine vei fi neuitare!” - a transmis Ananie Gagniuc. 

Sursa foto: Facebook/Dumitru Mihailescu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii