Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:22 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Terasa Monte Carlo, autoservirea din Mamaia cu o vedere spectaculoasă la mare, dar cu mâncare proastă (galerie foto)

ro

30 Jul, 2016 00:00 9404 Marime text
Terasa Monte Carlo, un restaurant tip autoservire, este situată în staţiunea Mamaia, zona falezei Perla, lângă complexul Cleopatra. Este o terasă spaţioasă, împodobită cu flori, cu mobilier şi linie de autoservire moderne, cu o vedere spectaculoasă la mare de la etaj. Asta dacă riscaţi să urcaţi scările cu tava plină de mâncare în braţe...
 
Preţurile sunt mici la Monte Carlo, iar cantităţile sunt industriale. Adevărul este că şi terasa era aproape plină. Pe o ciorbă poţi da 8 lei, preparatele din pui se învârt în jurul a 10 - 15 lei. Mai poţi opta pentru fasole cu ciolan (15 lei), tochitură (15 lei), escalop de porc (15 lei) sau salate (5 - 10 lei). Un suc sau o cafea costă 6 lei. Mi-am luat piept de pui Monte Carlo (15 lei) cu brânză, roşii şi măsline (7 lei). Nu mi-a plăcut nimic din ce am comandat. Fără gust, păreau toate vechi şi erau reci. Probabil că au şi preparate foarte bune, deosebite, dar eu nu am nimerit felurile acelea.
 
Dacă vrei băutură, nu o poţi lua din acelaşi loc de unde iei mâncarea, ci trebuie să te duci alături, la bar, să comanzi. În ceea ce priveşte măsurile de siguranţă, nu am văzut afişat planul de evacuare în caz de incendiu. M-au întrebat dacă achit cash sau cu cardul şi mi-au dat, odată cu nota, şi bonul fiscal. În acest local, legea este aplicată şi se fumează pe terasă.

Ce spune Registrul Comerţului

Monte Carlo funcţionează pe firma Ellison Trade SRL, înfiinţată în anul 2005, cu sediul în municipiul Constanţa, ce se ocupă de „baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor”. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului la 29 iulie, asociat unic în firmă şi administrator este Elisabeta Ioana Frîncu, care nu mai figurează în nicio altă firmă.
 
Conform vrajitorul.eu, la sfârşitul anului 2015, Ellison Trade SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 3.554.966 de lei, un profit de 880.452 de lei şi 15 salariaţi. La finele anului 2014, firma înregistrase o cifră de afaceri de 440.681 de lei, o pierdere netă de 86.431 de lei şi trei salariaţi.
 
În presa locală, Monte Carlo apare cu câteva nereguli depistate de către inspectorii OPC.
 
Informaţii utile: 
 
Facebook: www.facebook.com/pages/Monte-Carlo-Mamaia/
Wi-Fi: Da
Locuri de parcare: Da
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • MIREA DANA 16 Nov, 2018 13:21 Am servit masa la aceasta terasa in septembrie 2018 si m-a surprins diversitatea felurilor de mancare. Preturile au fost cam mari, personalul amabil, destul de curat, in concluzie recomand aceasta terasa.