Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:11 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ştiaţi că...? Astăzi, îşi sărbătoreşte ziua de naştere...

ro

18 Dec, 2014 10:19 2637 Marime text
Actorul şi producătorul de film Brad Pitt îşi sărbătoreşte ziua de naştere pe 18 decembrie. Astăzi, împlineşte vârsta de 51 de ani.
Considerat unul dintre cei mai atrăgători bărbaţi din lume, Brad Pitt, de trei ori nominalizat la Premiul Oscar, este laureat a unui premiu Globul de Aur. După ce a interpretat rolurile principale în filmele „Interviu cu un vampir” (1994) şi „Seven” (1995), s-a remarcat ca un actor bun.
Potrivit Wikipedia, Brad Pitt a urmat Liceul Kickapoo, unde a fost membru al echipelor de golf, tenis şi înot. S-a licenţiat în jurnalism, cu specializare în publicitate. Pentru a lua lecţii de actorie, a decis să se mute în Los Angeles.
„The Mexican”, „Ocean’s Eleven”, „Spy Game”, „Troy” şi „Ocean’s Twelve” sunt doar câteva dintre filmele de succes în care a jucat Brad Pitt.
Datorită producţiei „Mr. & Mrs. Smith”, în care Pitt a jucat alături de Angelina Jolie (cu care a început o idilă şi în realitate), soţia actorului, Jennifer Aniston, a intentat divorţ. În prezent, Pitt este căsătorit cu Angelina şi deţine o companie de producţie, numită Plan B Entertaiment, care a produs filmul „The Departed”.
 
Sursa foto: www.parade.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii