Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:25 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

astrocafe.ro 2017 - Focul Renașterii

ro

31 Dec, 2016 10:05 2956 Marime text
Un an ca un cal pursânge, care răspunde direct şi cu aceeaşi monedă la trăirile noastre emoţionale.
Este alegerea noastră, a fiecăruia, dacă vrem să stăm pe un cal nărăvaş sau să descoperim că suntem călare pe calul lui Harap Alb. Acesta ne poate duce ca vântul şi ca gândul şi chiar despre gânduri va fi vorba, în mod special, pe tot parcursul anului. Avem de ales între gânduri care să ne înalţe sau să ne coboare.

Este un an ca un judecător drept şi rational, care nu ne lasă decât două “variante de răspuns”: ori/ori. Vocea sa se va auzi cel mai puternic în martie, iulie şi noiembrie, făcându-ne să ne schimbăm filozofia de viaţă în lunile imediat următoare: aprilie, august şi respectiv decembrie.

Alegerea pe care o facem în fiecare moment este cea care va duce la manifestarea a “cine suntem cu adevărat”.

Să nu considerăm că această judecată vine din afara noastra. E vorba de propria conştiinţă, care îşi doreşte de la noi o atentă observare a gândurilor şi a trăirilor noastre, pentru a dobândi o și mai profundă experienţă personală.

Scopul principal al anului 2017 este de a extrage înţelepciunea din experienţele prin care trecem și pe care alegem să le trăim conștient. Probabil, dacă până acum ne-am întrebat “care este talentul meu?” sau “am eu vreun talent?”, în acest an putem primi răspuns.

Vor fi favorizate ideile, talentele şi activitatea artistică. Putem spune că acestui an îi place să creeze, să comunice şi să relaţioneze. Există un mare potenţial de creaţie vizionară, chiar filozofică.

Am putea fi tentaţi să ne transformăm viaţa într-un foc de artificii, această tendinţă fiind mai pregnantă în lunile februarie, iunie şi octombrie. Singura problemă este că, după un asemenea spectacol, oricât de minunat ar părea, nu rămâne decât scrum.

Important este să ne concentrăm ideile şi să nu ne împrăştiem din impulsul foarte mare de a avea experienţe diverse, existând riscul de a cheltui fără măsură şi de a deveni inconstanţi şi mult prea de nerăbdători.

Este un an in care putem să ne sporim bunăstarea spirituală, atâta vreme cât înţelegem că este benefic să renunţăm la ataşamentele faţă de corpul fizic sau față de dorința de a concretiza. Anul 2017 este un an de impuls, nu un an de finalizare, cum a fost 2016.

Vom prinde curaj pentru începuturi noi, vom avea o mulţime de idei noi legate de cariera noastră, dorindu-ne să schimbăm felul în care relaţionăm pe plan profesional sau în planul noilor concepte. Vibrația cosmică a anului va constrânge morala socială să se armonizeze cu morala Universului. Unele persoane vor realiza că se raportează altfel la munca lor, căutând înțelesuri noi, mai înalte. Aşadar, mulţi dintre noi vor dori să îşi schimbe cariera sau să o împrospăteze din acest punct de vedere. Este important să nu ne încrâncenăm, ci doar să ramânem conştienţi de ideea de la care am pornit, importanţa ei pentru noi şi la cât de exact am proiectat-o.

Restul va veni de la sine. Este un foarte bun exercitiu de încredere în răspunsul pe care Universul ni-l dă.

Este posibil să apară manifestări extreme în planul social, motivele fiind legate de diferențe relgioase, ideologice sau de manifestarea puterii în societate. Ar fi bine să nu ne lăsăm angrenați în dispute sau lupte care nu servesc nimănui, cu adevărat.

Luna septembrie va duce mai multă energie feminină şi sfatul de a sta cu piciorul pe frână, fie că învăţăm să ne înfrânăm pornirile, fie că avem de învăţat acceptarea. Această lună va fi un bun moment în care să renunţăm la frici, alegând iubirea, compasiunea.

Dacă anul 2016 a fost cel care ne-a transformat profund la toate nivelele, închizând un ciclu, o etapă, anul 2017 este cel care va naşte cu putere, ca o expiraţie a divinităţii, propulsându-ne la un alt nivel, un nivel al armoniei între Yin şi Yang, foc şi apă, masculin şi feminin.

Acest echilibru va putea fi manifestat prin raţiune şi integritate fără echivoc. Înțelepciunea este singura care va putea struni armăsarul de foc pe care vom parcurge anul ce vine.

Aşadar, să ne asezăm în postura de observator şi să privim focul de artificii lansat cu ocazia (re)naşterii noastre!

La Mulți Ani!


Sursa: astrocafe.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii