Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:31 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE - Accident pe DN22 O maşină cu personal diplomatic din Polonia s-a răsturnat în zona popasului Taşaul

ro

17 Jul, 2014 18:12 2791 Marime text
Un apel primit în urmă cu puţin timp la 112 a adus în vederea poliţiştilor rutieri faptul că pe DN 22, în zona popasului Taşaul, un autoturism s-a răsturnat. Este posibil sp se înregistreze victime. Vom reveni cu informaţii.

UPDATE 1
Din cauza carosabilului umed, şoferul a pierdut controlul volanului şi a ieşit de pe carosabil. Potrivit Romînia TV în maşină se afla un diplomat din Polonia şi unul român. Cei doi au fost preluaţi de o ambulanţă şi sunt transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

UPDATE 2
Potrivit personalului medical, la spital au ajuns trei persoane, cei doi diplomaţi şi şoferul. Aceştia prezentau o stare stabilă, cu leziuni minore care nu pun viaţa în pericol.

UPDATE 3. Comunicatul Poliţiei Rutiere
În data de 17.07.2014, în jurul orelor 17.15, F. A. ( bărbat, 59 ani ) a condus un autoturism, pe DN 22, dinspre mun. Constanţa către Tulcea şi ajungând la km 273 + 250 m, zona Grup Social Sibioara, din cauza neadaptării vitezei intr-o curba la stânga, a pierdut controlul direcţiei către dreapta sensului de mers şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. În urma accidentului a rezultat vătamarea corporală uşoară a conducătorului auto  F. A.  şi a pasagerilor spate, S. P. A. ( bărbat, 57 ani ) şi a lui C. M. M. ( femeie, 42 ani ).   
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii