Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:19 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 4- Răfuială cu bâte și cuțite între doi frați din Mihail Kogălniceanu. Mascații au intervenit de urgență (galerie foto+video)

ro

23 Apr, 2016 15:34 3929 Marime text
 
Un apel la 112 a anunţat, în urmă cu câteva minute, că în localitatea Mihail Kogălniceanu o persoană a fost lovită în braţ.
 
Persoana respectivă locuieşte pe strada Transilveniei nr. 1. Poliţiştii şi o ambulanţă se deplasează la faţa locului.
 
Vom reveni cu amănunte. 

 

UPDATE 4, ora 18.30:

Cearta s-a iscat între doi frați, iar pentru că scandalul a degenerat la fața locului s-au prezentat șu mascații, persoanele implicate în răfuială fiind în aceste momente la audieri în cadrul Poliției din Mihail Kogălniceanu. 


UPDATE 3, ora 17.57:

Din fericire în urma răfuielii persoanele implicate s-au ales doar cu zgârieturi. O persoană a refuzat să fie transportată la spital. 


UPDATE 2, ora 17.31:
 

 
Când părea că totul s-a liniștit, scandalul dintre cele două familii s-a reaprins. Aceeași persoana care a sunat prima dată la numărul de urgență 112, a solicitat din nou ajutorul medicilor de pe ambulanță pentru că se pare că în aceste momente ar fi reînceput bătaia. De data aceasta cei implicați în scandal au la ei cuțite, totul putând degenera mai rău, existând posibilitatea să apară noi victime ale răfuielii. 



UPDATE 1, ora 16.12:


Medicii sosiţi la faţa locului au constat că persoana rănită este o femeie, în vârstă de 48 de ani. Ea fusese lovită cu un lemn de un vecin. 
 
Femeia a primit îngrijiri medicale de specialitate de la medicii echipajului de la Ambulanţă. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili care au fost cauzele exacte pentru producerea acestui scandal. 

Se pare că este vorba despre un scandal între mai multe familii de romi din localitatea menționată.








Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii