Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:42 01 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O femeie din Galați, bătută de soț! Ulterior, bărbatul băut a făcut accident cu mașina

ro

28 Jul, 2023 13:22 865 Marime text
Mașină de poliție. Foto cu rol ilustrativ.
  • Azi-noapte, pe 28 iulie 2023, la ora 3 dimineața, în municipiul Galați, o femeie băută a fost găsită la pământ, bătută de soțul ei care, la rândul lui, era și el sub influența băuturilor alcoolice.
  • Ulterior, soțul a plecat cu o mașină și a făcut accident cu o autoutilitară cu remorcă înspre vama Giurgiulești.
 
La data de 28 iulie 2023, ora 03:25, Secția 5 Poliție Galați a fost sesizată, prin Serviciul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că pe o stradă din municipiul Galați o femeie este căzută la pământ, posibil victimă unei agresiuni.
 
Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde, din cercetări a reieșit că femeia, de 28 de ani, pe fondul consumului de alcool, ar fi avut un conflict cu soțul ei, de 33 de ani, care i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu un obiect tăietor - înțepător.
 
Persoana vătămată a fost preluată de către un echipaj de ambulanță și transportată la Spitalul Județean Galați, pentru acordarea de îngrijiri medicale.
 
După ce ar fi agresat-o pe soția lui, bărbatul ar fi plecat cu un autoturism către vama Giurgiulești și, pe fondul neatenției,  a intrat în coliziune cu o autoutilitară cu remorcă, ce era staționată, în urma impactului, bărbatul pierzându-și viața.
 
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, urmând ca, după examinarea medico-legală, să se stabilească încadrarea juridică a faptei, a mai precizat sursa citată.

Citește și:

Un șofer din Galați a încercat să-i mituiască pe polițiștii din Constanța!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii