Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:05 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Update - Un pieton a murit după ce a fost ”tăvălit” de două mașini, la Valu lui Traian

ro

01 Aug, 2015 22:09 2405 Marime text
 
În localitatea Valu lui Traian, pe DN3, a avut loc, în urmă cu câteva minute, un accident rutier mortal. Un pieton ce încerca să traverseze strada a fost lovit de un autoturism. Din primele informaţii, se pare că a murit pe loc. Vom reveni cu informaţii. 
 

UPDATE, ora 01.10:

Victima, un bărbat din Peștera, coborâse dintr-un microbuz și se îndrepta spre locuința fiului său. Pentru că se grăbea probabil, a vrut să treacă neregulamentar strada. A reușit să treacă de primul sens de mers, dar nu a reușit să ajungă la destinație. El a fost lovit de un autoturism Dacia Logan, aruncat pe contrasens, acolo unde o altă mașină a trecut peste el. Bărbatul a decedat pe loc. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea exactă a cauzelor care au dus la producerea accidentului. 

Oficial de la Poliția Rutieră:

În data de 01.08.2015, în jurul orelor 21.41, C.C. (femeie de 52 ani din Poarta Albă) a condus  un autoturism marca Dacia Logan, pe DN 3, pe banda a I-a, din direcţia Constanţa către Valu lui Traian şi ajungând în dreptul Km 251, surprinde şi accidentează pe C.C. (bărbat de 69 ani din Peştera), care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure, din stânga conducătorului auto şi a fost proiectat în autoturismul Skoda, condus din sens opus, pe banda a II-a de către P.M.D. (bărbat de 31 ani din Timişoara). În urma accidentului a rezultat  decesul la faţa locului al pietonului.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii