Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:31 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un avion Carpatair s-a întors pe aeroportul Henri Coandă după decolare

ro

29 Aug, 2010 21:15 1991 Marime text

carpat_air_34300500.jpgUn avion care a decolat spre Verona, de pe Aeroportul Otopeni, a fost nevoit să se întoarcă pe aeroport din cauza unor probleme tehnice. Pasagerii au fost debarcaţi şi lăsaţi să aştepte pe aeroport de mai multe ore, fără să li se ofere prea multe informaţii.

Un avion Carpatair, care trebuia să plece spre Verona la ora 10.00, a fost nevoit să se întoarcă pe aeroport din cauza unor probleme tehnice.

"Această cursă a fost anulată din cauza unor probleme tehnice. Toţi cei 66 de pasageri au fost reorientaţi către alte curse Carpatair, aceştia fiind în siguranţă", a declarat purtătorul de cuvânt al Aeroportului Henri Coandă, Mihaela Chirilă.

Pasagerii susţin însă că nicio persoană nu ar fi reuşit să plece cu o altă cursă, deoarece au fost refuzaţi în momentul în care trebuiau să plece.

"Suntem în aeroport de la ora 10.00. Ne-am întors din cauza unor defecţiuni tehnice la 13.30. Nu ne-a spus nimeni nimic. Până la această oră nu ştim exact ce se va întâmpla. De la informaţii, de la Carpatair, ne-au spus că unele persoane pot opta pentru alte curse. Suntem disperaţi. Toţi avem servicii.", a declarat Dumitra Petrescu, o pasageră.

Sursa: Realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii