Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:53 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei morti pe DN 3B

ro

05 Oct, 2009 13:30 1668 Marime text

Trei vieţi curmate într-o fracţiune de secundă, într-un cumplit accident rutier, petrecut ieri după-amiază, la Negru Vodă. Ajunse la faţa locului, autorităţile au constatat cu groază că maşina în care se aflau victimele se încolăcise, practic, în jurul unui copac de pe marginea drumului.

Nenorocirea a lovit crunt o familie din Mangalia, doi soţi murind pe drumul de întoarcere acasă. Alături de ei, se afla şi o bătrână de 77 de ani. Aceasta şi-a găsit de asemenea sfârşitul între fiarele contorsionate ale maşinii care le-a adus moartea. Potrivit anchetatorilor, tragedia s-a petrecut ieri după-amiază, în jurul orei 15.00, pe DN 3B, la Negru Vodă.

Gheorghe Mangiurea, de 59 de ani, îşi conducea Dacia 1310, cu numărul CT 27 MCG, înapoi spre casă, la Mangalia, după ce, împreună cu soţia sa, Constandina, de 53 de ani, cumpărase din Constanţa legumele necesare pentru iarnă. Cu ei se afla şi Eleonora Pilanari, de 77 de ani, care i-a însoţit la cumpărături. Într-o fracţiune de secundă, din cauza neatenţiei la volan şi a carosabilului ud, Gheorghe Mangiure a pierdut controlul maşinii, iar Dacia s-a încolăcit practic în jurul unui copac de pe marginea drumului.

Cei trei ocupanţi ai autoturismului au murit pe loc, iar potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, la sosirea echipajelor de intervenţie şi descarcerare, cei trei erau deja morţi. Autoturismul a fost avariat în proporţie de 100%. Efectivele ISU s-au luptat mai bine de două ore pentru a scoate trupurile victimelor din autoturismul distrus.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Croitoru Alexandra 05 Oct, 2009 16:22 Sincere condoleante Gabitz.