Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:04 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Traian Băsescu, aşteptat în vizită la fratele său, la Constanţa

ro

06 Dec, 2014 10:40 1781 Marime text
Potrivit România TV, Traian Băsescu îl va vizita astăzi pe fratele său, Mircea Băsescu. Aceasta este prima întâlnire dintre cei doi, de când Mircea Băsescu a fost eliberat din arest.

Cei doi fraţi nu s-au mai întâlnit de când a izbucnit scandalul cu Bercea Mondial, în care este judecat Mircea Băsescu.

Tribunalul Constanţa a stabilit, ieri un nou termen pentru 30 ianuarie 2015 în procesul în care Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână sunt judecaţi pentru trafic de influenţă şi, respectiv, complicitate la trafic de influenţă. La următorul termen de judecată vor fi citaţi Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, şi fiul acestuia, Florin Anghel.

Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână au fost prezenţi, vineri, la Tribunalul Constanţa, la al doilea termen al procesului, ei stând circa o jumătate de oră în sala de judecată, după ce au trebuit să răspundă, fiecare, la aceleaşi întrebări adresate de judecător.

Mircea Băsescu a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv de procurorii DNA pentru trafic de influenţă, după ce ar fi primit 250.000 de euro de la membrii familiei interlopului Sandu Anghel, zis Bercea Mondial. În acelaşi dosar a fost deferit justiţiei şi Marian Căpăţână pentru complicitate la trafic de influenţă. Cei doi au fost arestaţi preventiv pe 20 iunie în urma deciziei Tribunalului Bucureşti, după ce familia lui Bercea Mondial a făcut publice mai multe înregistrări în care fratele preşedintelui recunoştea că a primit bani.

Sursa foto: psnews.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii