Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:33 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2 Tiberiu Nițu este audiat la DNA în dosarul coloanelor oficiale

ro

09 Feb, 2016 08:09 1774 Marime text
 
În urmă cu câteva momente, Tiberiu Nițu a ajuns la DNA. Fostul procuror general a fost citat în calitate de martor în dosarul coloanelor oficiale. Acesta nu a venit în pața procurorilor însoțit de un avocat, potrivit RomâniaTV. 

UPDATE 2, ora 8.50:


Nițu a declarat astăzi, la ieșirea din sediul DNA că a beneficiat de un dispozitiv de însoțire și protecție proporțional cu riscul pe care îl presupune funcția pe care a exercitat-o.
 
„Am avut un dispozitiv de însoțire și protecție proporțional cu riscul pe care îl presupune exercitarea funcției de procuror general”, a precizat fostul procurer general Tiberiu Nițu, potrivit agerpres.ro. 

„Acest protocol a fost semnat la iniţiativa MAI şi a poliţiei. Nu am solicitat eu întocmirea. Nu dau mai multe detalii momentan”, a mai spus Tiberiu Nițu, scrie știripesurse.ro. 
 

UPDATE 1, ora 8.16:

Tiberiu Nițu a ajuns la sediul DNA, unde i se aduce la cunoștință că este urmărit penal în acest dosar al coloanelor oficiale, conform aceleiași surse. În același dosar este urmărit penal și Gabriel Oprea.
 
Vă reamintim că, fostul procuror general ar fi beneficiat de aproximativ 700 de deplasări însoțit de coloana oficială, din aprilie 2014 până în octombrie-noiembrie 2015.
De asemenea, Gabriel Oprea, fost viceprim-ministru pentru Securitate Națională și ministru al Afacerilor Interne este acuzat de două infracțiuni de abuz în serviciu.



Sursa foto: stiri.tvr.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii