Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:24 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Romeo şi Julieta, varianta mioritică. Ea s-a spânzurat, iar el a înghiţit zeci de pastile

ro

05 Oct, 2016 19:39 2109 Marime text
Drama shakespeariană Romeo şi Julieta, reinterpretată pe plaiurile mioritice. Relaţia a doi adolecenţi din Suceava a luat sfârşit în mod tragic. Fata, în vârstă de 14 ani, a fost găsită spânzurată la câteva sute de metri de casă, iar băiatul, de 16 ani, a înghiţit zeci de pastile şi a ajuns la spital. Din fericire, medicii au reuşit să-i salveze viaţa, scrie Monitorul de Suceava.

Fata s-a sinucis luni, după ce fugise de acasă cu un rucsac cu haine. Le spusese părinţilor că pleacă la iubitul ei, în comuna vecină. A doua zi, părinţii au găsit-o moartă.

După ce au efectuat verificări suplimentare, poliţiştii aveau să afle încă un amănunt şocant. Cei doi copii îndrăgostiţi s-au certat duminică şi au pus capăt relaţiei. Încă de duminică seara, băiatul în vârstă de 16 ani a ajuns la Spitalul Judeţean Suceava, cu intoxicaţie acută voluntară cu paracetamol. Băiatul a luat 30 de pastile de paracetamol, supărat că nu va mai fi cu fata. A încercat să se sinucidă, însă din fericire în cazul său s-a putut interveni la timp. Băiatul a ajuns la Urgenţele Spitalului Judeţean Suceava, unde a fost luat în îngrijire şi stabilizat.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii